1. Miranda Kerr ir „Snapchat“ įkūrėjas Evanas Spiegelis

„Kora Organics“ odos priežiūros priemonių įkūrėja ir pirmasis Australijos „Victoria's Secret“ modelis su programėlės „Snapchat“ įkūrėju Evanu Spiegeliu susituokė 2017 m.

Evanas Spiegelis, būdamas 25-erių metų, tapo vienu jauniausių milijardierių pasaulyje. Pirmą kartą su savo būsima žmona Miranda jis susitiko Louis Vuitton renginyje Niujorke Modernaus meno muziejuje. Supermodelis jam pasakė, kad jos mėgstamiausia daina buvo estų kompozitoriaus Arvo Pärto „Spiegel im Spiegel“.

M. Kerr anksčiau buvo ištekėjusi už aktoriaus Orlando Bloomo, pora turi bendrą sūnų. Per pirmąjį Mirandos ir Evano pasimatymą milijardierius jai padovanojo naminį meduolių namelį, ant kurio šerkšnu buvo užrašyti jos ir jos sūnaus vardai.

„Forbes“ duomenimis, šiandien Evano grynojo turto vertė siekia 9,2 mlrd. dolerių. Pora turi du bendrus vaikus, rašoma tinklalapyje finance.yahoo.com.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)