„Dažnas bendraudamas su savo seneliais nė neįsivaizduoja, kokie jie buvo jaunystėje ir kiek parako vis dar turi savyje. Todėl šią vasarą siūlau geriau pažinti savo močiutes ir paklausti – kokį beprotiškiausią dalyką jos norėtų nuveikti? Liksite nustebinti, kai išgirsite, jog jūsų rami ir vakarus prie mezginių leidžianti senolė prisipažins, jog mielai leistųsi net į ekstremalius nuotykius“, – sako Simona Albavičiūtė-Bandita.

Registruok savo močiutę, kuri visada svajojo, tačiau niekada neragavo austrių, galbūt norėjo iššokti su parašiutu, bet senelis neleido? O gal jaunystėje atrodė kaip modelis, tačiau neturėjo progos aplankyti Paryžiaus ir pasidaryti fotosesijos prie Eifelio bokšto?

Parašyk, ko tavo močiutė nėra dariusi, ir mes ją pakviesime tai išbandyti. Juk gyvenimas yra nuotykis, kurį patirti nori visi – net ir TAVO MOČIUTĖ!

Močiutė ekstremalė! Močiutė gurmanė! Močiutė ūkininkė, niekada neragavusi prabangos! O gal močiutė modelis? Jei trūksta idėjų, keliauk į geradovana.lt ir pats išrink, ką turėtų išbandyti tavo močiutė!

include("/www/delfi/php/local/formAdmin/gen/273.inc"); ?>

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)