Svetainė independent.co.uk pakalbino kelis psichologus, kad išsiaiškintų ženklus, išduodančius, jog kažkam atrodote patrauklios.

1. Juokas

Kaip bendravimas su žmogumi, kuriam jūs patinkate, skirsis nuo pokalbio su paprasčiausiu draugu?

Galite pastebėti, pavyzdžiui, kad jis daug juokiasi. Tai nebūtinai reiškia, kad jūs esate labai juokinga. Tai tiesiog rodys, kad tas asmuo jumis žavisi, pažymi santykių ekspertas ir knygų autorius Neilas Wilkie.

2. Išsiplėtę akių vyzdžiai

Kai žmogaus akių vydžiai išsiplečia, tai gali reikšti daug dalykų. Vienas iš jų yra lytinis susijaudinimas, sako psichologė Susan Marchant – Haycox.

„Išsiplėtę vyzdžiai yra iškalbingas ženklas, rodantis trauką ir lytinį susijaudinimą“, – aiškino ji.

3. Fizinis artumas

Jei kažkas fiziškai atsistoja taip, kad būtų arčiau jūsų kūno, tai yra aiškus ženklas, kad tą žmogų traukiate, teigia N. Wilkie.

„Gali būti, kad jums kalbant, tas žmogus pasilenks arčiau ar net švelniai jus palies“.

„Jei į tai sureaguosite teigiamai, fizinis ryšys tarp jūsų gali dar labiau sustiprėti“, – sakė jis.

4. Mėgdžiojimas

Kuo labiau trauksite kitą asmenį, tuo didesnė tikimybė, kad jis pradės mėgdžioti jūsų kūno kalbą, pažymi S. Marchant – Haycox.

„Tai išdavikiškas ženklas“, – priduria ji, pažymėdama, kad taip kitas žmogus bando prisiderinti prie jūsų kūno kalbos, kad jos supanašėtų.

Pavyzdžiui, jeigu jūs stovite ir atsiremiate į barą, žmogus, kurį traukiate, gali padaryti tą patį, net pats to nesuvokdamas.

5. Balso tonas

Kai žmogus pajunta trauką kitam asmeniui, jo balso tonas tampa žemesnis, pastebi S. Marchant – Haycox.

„Tas žmogus pradės kalbėti žemesniu balsu, nes jam atrodys, kad taip jo balsas bus patrauklesnis“, – aiškino ji.

6. Lytėjimas

Nors akivaizdu, kad žmogus, kurį traukiate, mėgins jus paliesti, ne toks akivaizdus dalykas yra tas, kad jis dažniau mėgins paliesti ir save.

„Būdami su žmogumi, kuris jiems patinka, jie gali dažnai liesti savo plaukus ar pradėti sukti ilgą plaukų sruogą aplink pirštą“, – teigė S. Marchant – Haycox.

„Jie taip pat gali liesti savo kaklą ar rasti būdų, kaip priliesti pirštų galais savo burną ar lūpas“.

7. Nuolatinis kalbėjimas

Jei žmogus jus traukia, jums nesinorės nutraukti su juo pokalbių.

Žmogų, kurį traukiate, galėsite atpažinti iš to, kad jis stengsis užpildyti kiekvieną tylos tarpą – arba klausimu, arba pasakojimu, teigia S. Marchant – Haycox.

„Jis stengsis, kad bendravimo metu nebūtų tylėjimo, ir taip užtikrins, kad nuolat vyktų abipusis dalijimasis savo mintimis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)