Ji taip pat išsiskyrė stebėtinai liekna figūra, ir dėl to daug metų buvo kaltinama mitybos sutrikimais. Tačiau leidinys „People“ rašo, kad tai tebuvo gandai, o ne tiesa.

Iš tiesų A. Hepburn niekada nesilaikė dietų, jomis nesižavėjo. „Ji dievino itališką maistą, makaronus. Ji valgė daug grūdinių patiekalų, ne per daugiausiai mėsos, bet šiaip visko po truputį“, – prisimena aktorės sūnus Luca Dotti.

A. Hepburn ilgametis partneris Robertas Woldersas papasakojo, kad nors aktorė niekada nesilaikė dietų, jiedu mėgdavo ilgus pasivaikščiojimus, o aktorė dažnai vaikščiojo net daugiau nei jis.

„Jos medžiagų apykaita buvo greita, bet ji ir nepiktnaudžiavo maistu“, – prisimena R. Woldersas, kuris užmezgė romaną su A. Hepburn 1980 m., o jų santykiai truko iki 1993 m., kai aktorė mirė.

A. Hepburn maitinosi sveikai ir paprastai.

Pusryčiams jiedu su R. Woldersu paprastai valgydavo juodą duoną su uogiene, pietums – liesą mėsą arba makaronus su šviežiomis daržovėmis ir žalumynais iš savo daržo, vakarienei – vištienos ir daržovių sriubą.

Audrey Hepburn

Tai nereiškia, kad A. Hepburn nesilepindavo – jos partneris prisimena, kad po pietų desertui ji mėgdavo valgyti šokoladą.

Be to, A. Hepburn dievino angliavandenius. „Ji ėjo iš proto dėl makaronų“, – prisiminė jos jaunesnis sūnus Dotti interviu „People“.

Savo knygoje „Audrey At Home“ Dotti rašo: „Mama buvo ne juokais priklausoma nuo makaronų. Ji negalėjo be jų gyventi nė dienos.“

Jos firminis patiekalas buvo „spaghetti al pomodoro“, kurį ji gamino namie praktiškai kas savaitę.

„Jos visų mėgstamiausias patiekalas buvo spagečiai su pomidorų padažu. Ji galėjo maitintis vien jais“, – prisimena Dotti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)