Kalbėdama „Women‘s Prize for Fiction“ tinklalaidės eteryje, labiausiai dėl Samanthos Jones vaidmens išgarsėjusi aktorė paaiškino, kad tuo metu, kada filmavosi kultiniame televizijos seriale, mintis apie motinystę reikėjo mesti iš galvos, rašo „The Independent“.

„1998-aisiais būtų tekę ryžtis beveik moksliniam eksperimentui“, – pradėjo K. Cattrall prieš užsimindama apie tuometinį savo vyrą Marką Levinsoną. 2004-aisiais santuoka su juo iširo.

„Aš ir partneris turėjome kažkuriuo momentu pasimylėti. Deja, neturėjau jokių šansų tai padaryti būdama sveikos emocinės, psichologinės ir netgi fizinės būklės, turint omeny 19 valandų trunkančią darbo dieną“, – toliau kalbėjo aktorė.

64-erių metų moteris prasitarė ir apie kitas aplinkybes, dėl kurių kūdikio atsiradimo klausimas gerokai komplikavosi.

„Tada man buvo 41-i, taigi, tiesiog maniau, kad privalau apsispręsti dėl to, kas man geriausia“, – sakė ji.

„Mėgstu savo darbą. Jis suteikė man galimybę tapti nepriklausoma, laisva ir išsilavinusia. Taigi, supratau, kad kūdikio atsiradimas sulaukus 40-ies, kai scenarijų kiekis ir taip daugiau nei perpus sumažėjo, nes jau nebebuvau jauniklė...“

K. Cattrall užsiminė, kad anksčiau jai atitekdavę vaidmenys buvo skiriami jaunesnėms aktorėms.

„Taip veikė ir daugeliu atvejų tebeveikia sistema, – konstatavo ji. – Vis dėlto tai, kad šiandien vis daugėja moterų sukurtų moteriškų personažų, kuriems daugiau nei 60, yra tiesiog puiku.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)