Žmona – irgi striptizo šokėja

Andy iš kaimyninės Lenkijos pasakojo, kad šoka nuo vaikystės. „Nuo kokių šešerių metų šokau baletą, paauglystėje perėjau prie gatvės šokių, breiko. Paskui maždaug 20-ties pradėjau šokti striptizą, dirbau Vokietijos klubuose, diskotekose. Po to išvykau į JAV, kur praleidau 6 metus. Ten šokau, kūriau choreografiją“, – pasakojo vyras. Šiuo metu jis vis dar šoka pats ir padeda kitoms grupėms sukurti pasirodymą.

Paklaustas, kas sunkiausia šiame darbe, o kas labiausiai žavi, Andy sakė, kad didžiausias iššūkis jam – pasiruošimas konkursams, o „veža“ – šokis, energiją, kurią jis gauna ant scenos ir siunčia atgal publikai.

Daugelyje šalių šokęs pašnekovas sako, kad skirtingose vietose moterys į striptizo šokėjus reaguoja skirtingai. „Skirtingose šalyse – skirtingos moterys, bet geriausios merginos, galiu pasakyti, yra Čekijoje, Slovakijoje ir Lietuvoje. Lietuvės yra karščiausios merginos. Pavyzdžiui, Vokietijoje, Šveicarijoje yra visai kitaip. Ten moterys yra šaltesnės, todėl man labai patinka koncertuoti Lietuvoje, čia yra geriausia publika“, – mūsų tautietėms komplimentų negailėjo Andy.

Jo pasirodymai nėra vien tuščias nusirenginėjimas. „Kai kuriu pasirodymą, kuriu mini šou ir turiu viziją, kaip jis turi atrodyti. Dažnai pakviečiu kokią nors merginą iš salės. Tiesa, turiu išsirinkti tinkamą, kad ji nebūtų per daug pašėlusi, kad nesužlugdytų mano pasirodymo, bet ir nebūtų per daug susikausčiusi“, – pasakojo šokėjas.

Andy

Kartais, anot jo, pasitaiko ir nesusipratimų, nes negali visko numatyti. „Kartais merginos taip pašėlsta, kad negali nieko padaryti, bet viskas ateina per patirtį. Kitą kartą žinai, kaip elgtis tokiose situacijose“, – pasakojo vyras.

Jis šoka tiek klubuose, tiek privačiuose vakarėliuose. Paklaustas, ar po pasirodymų merginos neprašo jo kontaktų, Andy sakė, kad būna visko. „Tai normalu. Daugelis merginų po to prašo telefono numerio, taip būna visiems vaikinams. Bet čia nuo tavęs priklauso – duosi ar ne. Ar tu profesionalus šokėjas, ar tu tik žaidėjas. Jei nori būti profesionalas, nedalini savo numerio“, – šypsojosi pašnekovas. Nedalinti savo numerio jį skatina ir vestuvinis žiedas. „Esu vedęs, mano žmona – irgi striptizo šokėja, todėl mes puiki pora. Žinome, kaip čia viskas veikia, vienas kitam nepavydime“, – sakė Andy.

Lietuvoje šokėjas ne tik surengs savo pasirodymą, bet ir teisėjaus konkursui. „Vertinsiu tris svarbiausius dalykus: choreografiją, kostiumus ir visą pasirodymą. Jis turi būti tarsi trumpa istorija su įžanga, vystymu ir kulminacija“, – pasakojo vyriškis. Anot jo, patardamas kitiems striptizo šokėjams, jis visada siūlo ieškoti naujovių, nenaudoti klasikinių personažų: policininkų, kareivių ir jūreivių.

Paklaustas, kaip išvesti moteris iš proto, Andy turi paprastą patarimą. „Tereikia būti savimi, nevaidinti ir neapsimetinėti kitu. Būk koks esi, tai moteris veda ir iš proto“, – šypsojosi pašnekovas. Jis prisipažino, kad kartais sulaukiantis prašymų iš savo draugų pamokyti šokti striptizą, bet ši užduotis – ne iš lengvųjų. „Esmė ta, kad kai kurie išvis nemoka šokti, todėl esu pastatomas į tokią nepatogią situaciją“, – juokėsi striptizo šokėjas.

Rašo knygą

Kitas Lietuvoje pasirodysiantis šokėjas iš Latvijos Arvids irgi šoka jau ilgus metus ne tik Europoje, bet ir JAV. „Europoje moterys yra kuklesnės, ramesnės, o štai JAV – tikrai pašėlusios. Jos neprieštarauja, kad prisiliesi, paliesi jų plaukus, krūtinę. Jos gali glostyti tau nugarą ir pan. Tokia patirtis yra labai vertinga. Nes po daugelio metų dabar jau galiu pažiūrėti moterims į akis ir nuspręsti, ko jos labiau nori: daugiau emocijų, ar daugiau prisilietimų“, – pasakojo šokėjas.

Arvids

Paklaustas, ko jis pats ant scenos jokiu būdu nedaro, Arvids sakė, kad yra tam tikri tabu. „Aš ant scenos niekada nesibučiuoju, niekada po pasirodymo neinu susitikti su gerbėjomis, neinu pas jas į namus, neleidžiu, kad moterys liestų intymias vietas, bet kartais nesukontroliuosi, kartais moterys padaugina alkoholio ir pamiršta visas padorumo ribas“, – pasakojo vyras.

Daugiau detalių apie užkulisius šokėjas sako išdėstė savo knygoje apie striptizo šokėjų darbo pobūdį ir nuotykius. „Mes su partneriu ruošiame knygą apie striptizo užkulisius, apie tai, ko moterys nori, bet niekada nepasakė. Kai gyvenau JAV, po pasirodymų daug bendraudavome su moterimis, jos papasakodavo įvairiausių istorijų, savo norų, kas patiko, ko buvo per daug ar per mažai ir pan. Nusprendėme apie tai parašyti knygą. Ji vadinsis „Istorijos, kurios niekada nebuvo papasakotos“, – savo planus dėstė šokėjas.

Arvids

Arvids prisipažino, kad jo paties širdis yra užimta. „Esu laimingai vedęs, mano žmona matė mano pasirodymus ir ji mane palaiko“, – sakė vyras.

Paklaustas, kaip išvesti moterį iš proto, jis sakė, kad reikia pajausti, ko ji nori. „Tu negali būti stresuotas, nes moterys tai pastebės. Turi jaustis laisvai, kad moterys imtų tavimi mėgautis, užmegzti su jomis akių kontaktą. Svarbiausios yra pirmos 15 sekundžių“, – šypsojosi pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)