1. Geresnis seksas

Sekso prekės seksą padaro ne tik malonesnį ir įdomesnį, bet ir padeda poroms suprasti, kas būtent juos jaudina. Norėsite tai išbandyti dažniau. Kaip žinoma, seksas yra neįkainojamas jūsų sveikatai. Orgazmas išskiria endorfinus ir pagerina kraujotaką. Bandyti įvardyti visus teigiamus gero sekso poveikius yra beprasmiška, jų yra daugybė. Paprasčiau tariant, jausitės geriau. Ir tai yra esmė.

2. Sekso žaislai ir menopauzė

Menopauzė gali būti didelis smūgis. Sumažėjęs estrogenų kiekis sukelia makšties sausumą, įsitempimą ir gali sukelti skausmą sekso metu bei mažesnį seksualinį apetitą. Vibratoriai gali sumažinti šiuos simptomus ir padėti su jais kovoti. Jie gerina makšties sienelių tonusą ir elastingumą bei padeda natūraliai sutepti šį organą. Sekso žaisliukai naudingi net po ginekologinių operacijų ir po gimdymo (žinoma, visiškai užgijus). Makšties audinys yra elastingas, todėl jo per daug neapkrauna. Į makštį patenka daugiau kraujo ir greičiau vyksta vidinis gijimas.

3. Tinka ir vyrams

Sekso prekės žaislai gali būti naudingi ir vyrams. Vyrai, kurie naudojasi vyrams skirtais sekso žaislais, mažiau kenčia nuo erekcijos sutrikimų, orgazmo neįmanomumo ir mažo libido. Libido taip pat reikia lavinti… Maža to, tikėtina, kad žaisdami su savimi vyrai pastebės kokių nors nukrypimų ir tokiu atveju ieškos medicininės pagalbos. Sekso žaislus ekspertai dažniausiai rekomenduoja vyrams, sergantiems diabetu, širdies ir neurologinėmis ligomis. Dažna erekcija palaiko audinių kraujotaką ir stimuliuoja nervus.

4. Jokio veiksmo be įžangos

Neatsitiktinai visi ekspertai pabrėžia preliudijos svarbą. Moters klitorio stimuliavimas daugumai moterų yra raktas į orgazmą, o sekso žaislai yra šie raktai. Vibratoriai gali būti naudingi sergant liga, vadinama vulvodinija. Tai iki šiol nepaaiškinamas skausmas vulvos, moters išorinių lytinių organų ir makšties viduje. Gydytojai yra bejėgiai, stengiasi visomis išgalėmis padėti šioms moterims. Sekso žaislų dėka moterys gali tyrinėti savo kūną ir jaustis labiau atsipalaidavusios. Paprastai simptomai pasitraukia į šalį. Kita grėsmė – vaginizmas, kurio metu makšties raumenys susitraukia prieš pastangas įsiskverbti. Jis gydomas įvairiomis dilatacinėmis priemonėmis. Tačiau naudingesnis gali būti nedidelis vibratorius su lubrikaciniu geliu. Ir jis neatrodo toks bauginantis. Žemo dažnio vibracija gali būti raminanti dubeniui, aukštesni dažniai labiau stimuliuoja.