„Dabar atėjo ypatingas metas Lietuvai, gi trisdešimt metų praėjo nuo nepriklausomybės paskelbimo. Šis laikotarpis bus ypatingai svarbus – teks paskaičiuoti 30-ies metų klaidas ir jas ištaisyti“, – laidoje sakė A. Zalatorienė.

Anot moters, šiais metais itin svarbus saikas viskam – pirkiniams, bendravimui, darbui ir net šiandienai.

Anot astrologės, 2020-ieji bus savotiški metai, reikalausiantys įvardyti savo galutinį tikslą ir nepaleisti jo iš akių. Tiesa, itin sėkmingi metai bus nedaugeliui.

Jei norite išvengti nesėkmių, astrologė rekomenduoja negyventi remiantis kraštutinumais.

Šiemet įvyko daugybė skyrybų, ar kitąmet bus daugybė tuoktuvių? „Daugiau vestuvių neturėsime, nes jos bus labai išmintingos. Jupiteris įneša isteriškumo, kai nėra kantrybės, nes meilė po vestuvių labai greit pasibaigia, tai ją reikia auginti, prižiūrėti, penėti, o mes vaidiname užsiėmusius, skubame. Tad stop, meilę reikia prižiūrėti. O šiemet buvo labai neramus laikas“, – laidoje sakė A. Zalatorienė.

Anot astrologės, apskritai 2020-aisiais nedera skubėti tuoktis, pirmiausia reikia paklausti tėvų patarimo: „Motinos visada jaučia. Paklausykite mamos, širdies, pasitarkite su psichologu ar astrologu, o tada priimkite sprendimą.“

Visas astrologės interviu – vaizdo įraše.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)