Visos temos bus gvildenamos per asmenines žmogaus istorijas. Vienoje pirmųjų laidų dalyvaus Laura Hanning Scarborough – lietuvė, gyvenanti Londone. Jos sukurta rankinė buvo publikuota viename įtakingiausių verslo dienraščių „Financial Times“ ir įtraukta tarp 13 didžiausią įtaką pasauliui padariusių rankinių, kuri puikuojasi netgi virš „Dior“ ir „Hermes“. Lauros rankinę įsigijo ir pati Kate Winslet.Savo pavyzdžiu moteris įkvepia daug žmonių.

„Reikia būti ne vartotojais, o kolekcionieriais“, – sako ji. Taip pat Laura atskleis receptą, kaip lietuvis su lietuvišku atlyginimu gali įsigyti „Prada“ batus. Pati moteris, galinti sau leisti viską, niekada neperka suknelės, eidama į pobūvį – ją tiesiog nuomojasi, ir moko savo vaikus sąmoningo vartojimo.

Laura Hanning Scarborough

Žymioji dainininkė ir influencerė Natalija Bunkė kalbės apie moteris, galinčias sau leisti viską – nepriklausomai nuo žmonių, situacijų ar susiklosčiusių aplinkybių. Garsi moteris atviravo ir pasakojo apie gyvenimo krizes, nuopuolius ir pakilimus. Taip pat atskleidė, kad jos mylimasis Edgaras iš policijos pasuko į... šou verslą.

Kai jiedu susipažino, Natalija už savo reklaminę žinutę instagrame gaudavo daugiau nei dabartinis sužadėtinis uždirbdavo per mėnesį būdamas kriminalistu. Laidoje išliks žiūrovams įprasta psichologo rubrika.

Laidą nuo šiol ves charizmatiškosios Asta Stašaitytė-Masalskienė ir Simona Nainė, o prie jų prisijungs Nijolė Pareigytė, kuri filmuos reportažus už studijos ribų ir supažindins su įdomiomis Lietuvos ir pasaulio naujienomis.

Pirmojoje laidoje jūsų laukia reportažas iš „InMedica“ klinikos su plastinių operacijų chirurgu – lauks intriguojantis pokalbis apie mitais apipintas akių vokų korekcijas ir estetines operacijas. Pagaliau sužinosite visus atsakymus tiesiai iš chirurgo lūpų. Susitikime kaip ir iki šiol kiekvieną antradienį 21:00 val. tik per Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)