Kaip rašoma tinklalapyje mirror.co.uk, Keiko yra šokėja ir sveikatingumo trenerė. Daugeliui daro įspūdį tai, kaip ji, būdama tokio amžiaus, ne tik pritrenkiančiai atrodo, bet ir yra sportiška. Maža to, ji drąsiai demonstruoja savo figūrą ir neįtikėtinus šokių sugebėjimus. Visa tai jos sekėjus žavi, bet, pasirodo, kai kuriems trukdo tai, kad ji „rengiasi ne pagal savo amžių“.


Moteris socialiniuose tinkluose išpopuliarėjo tada, kai ėmė atvirauti apie savo psichikos sveikatos problemas, teigiamą požiūrį į gyvenimą ir demonstruoti įspūdingus sportinius sugebėjimus. Ji taip pat pasisako už taupų apsipirkimą, dažnai dalijasi drabužiais, kuriuos sukūrė iš naudotų daiktų.

Atkreipdama dėmesį į internautus, kurie vertina jos stiliaus pojūtį, Keiko paskelbė komišką video.

Vaizdo įrašo pradžioje moteris pasipuošusi pilku megztu megztiniu su užsegamais marškinėliais ir sportinio kostiumo kelnėmis, rankose laiko suaugusią vaikštynę su prierašu „Taip turi atrodyti, kai tau – 72-eji?“. Po to Keiko pasirodė vilkinti žemo kirpimo juodu bodžiu su skeltukais per krūtinę, plėšytais džinsais ir avinti aukštakulniais. „Man tai labiau patinka. Ką manote?“, – sako ji savo žiūrovams vaizdo įrašo pabaigoje. Anot jos, amžius tėra skaičius, nenurodantis, kaip reikia rengtis.

Vaizdo įrašas „TikTok“ platformoje surinko milžinišką 4,6 mln. peržiūrų skaičių, sulaukė pagyrų iš tūkstančių komentatorių, kuriems patinka moters požiūris. Žmones pribloškia atletiškas Keiko kūno sudėjimas, o viena mergina pakomentavo: „Oho, gražuole, tikiuosi, kad būdama 72-ejų atrodysiu taip pat gerai kaip tu!“

Kita besižavinti socialinių tinklų vartotoja pasakė: „Kai užaugsiu, noriu būti tokia pat kaip jūs“, o dar viena pridūrė: „Ponia, jei atrodyčiau taip gerai kaip jūs, rengčiausi taip pat“.

Paklausta, kokia yra jos paslaptis, kaip išlaikyti jaunatvišką dvasią ir išvaizdą, Keiko atsakė: „Dirbu su paaugliais daugiau nei pusę amžiaus. Mokau, režisuoju, treniruoju, siuvu drabužius, pozuoju. Tai ir yra mano paslaptis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją