Kai kurie žmonės susitaiko su senatvės realybe, tačiau kiti ryžtasi bet kam, kad tik išsaugotų jaunatvišką išvaizdą. Štai 14 beprotiškų dalykų, kuriuos daro žmonės, kad tik išliktų jauni, rašo gilmorehealth.com.

Veido kaukė iš paukščių išmatų

Paukščių išmatos? Taip, perskaitėte teisingai. Ar ryžtumėtės ištepti veidą gleivėtomis paukščių išmatomis, kad išvengtumėte senėjimo ženklų? Spėjama, kad būtent tai daro kai kurios įžymybės, pavyzdžiui, Victoria Beckham, kad išliktų jaunos. Japonų geišos nuo seno naudoja lakštingalų išmatas, kad pamaitintų ir pašviesintų savo veido odą.

Odos šveitimas kačių kraiku

Kas galėjo pamanyti, kad kačių kraikas gali būti naudingas ir žmonėms? Tokios genialios novatorės kaip Christie Brinkley žino geriau. 68 metų supermodelis, kuris pagal savo amžių atrodo gana jaunatviškai, kol jūs nežiūrėjote, šveitė savo kūno odą kačių kraiku. Ji tvirtina, kad ši keista procedūra padeda išvengti celiulito.

Veido kaukė iš krokodilų mėšlo

Jei pageidaujate egzotiškesnės procedūros su ekskrementais, galite rinktis krokodilo išmatų kaukę. Ši grožio procedūra šiais laikais nėra itin populiari, tačiau manoma, kad ji buvo itin paplitusi Senovės Romos ir Senovės Graikijos laikais. Krokodilo išmatas reikia tepti ant veido, žinoma.

Bulių sperma plaukams

Jei mintis palepinti veidą ar kūną ekskrementais neatrodo itin patraukli, galite išbandyti bulių spermą. Ši procedūra, skirta plaukams, vis labiau populiarėja Londono grožio salonuose. Bulių sperma derinama su retu augalu iš Irano, kuris padeda atkurti ir sustiprinti plaukus, pažeistus dėl pernelyg intensyvaus formavimo karščiu.

Dėlių terapija

Galbūt jums pavyks išsaugoti jaunatvišką išvaizdą, jei leisite įsisiurbti dėlėms. Būtent taip elgiasi kai kurie žmonės, tarp jų ir Demi Moore. Sakoma, kad dėlės išsiurbia iš kraujo toksinus, todėl ši procedūra atjaunina organizmą.

Gyvatės nuodai veidui

Dauguma žmonių mano, kad gyvatės nuodai turėtų būti gana mirtini. Tačiau Gwyneth Paltrow ir Debra Messing yra vienos iš garsenybių, kurios dėl grožio nebijo pažvelgti paralyžiui ir galimai mirčiai į akis. Teigiama, kad kaukė su gyvatės nuodais padidina odos elastingumą, tačiau ši procedūra nėra pigi.

Kremas su placenta

Nustebsite sužinoję, ką kai kuriose šalyse žmonės daro su kūdikių placentomis – kai kurie iš jų jas netgi valgo dėl esą didžiulės naudos sveikatai. Tačiau Amerikoje tokios asmenybės kaip Eva Longoria ir Katie Holmes mano, kad placentą geriau panaudoti kūnui ištrinti – tai neva pagerina odos tekstūrą ir apsaugo nuo raukšlių. Tiesa, jos naudoja ne šviežią placentą, bet kremus, kurių sudėtyje yra placentos baltymų.

Masažas su gyvate

Vien netoliese pastebėta gyvatė gali sukelti išgąstį, o ką jau kalbėti apie jos lietimą. Tačiau mažai kas žino, kad masažas su gyvate gali padėti išsaugoti jaunatvišką išvaizdą – jei tik sugebėsite nebijoti, kol bauginantis padaras šliauš per jūsų kūną. Sakoma, kad masažuojantis šliaužimo pojūtis padeda numalšinti raumenų skausmą ir sumažina migreną. Laimei, šio tipo masažui, kuris yra paplitęs Izraelyje, naudojamos ne nuodingos gyvatės.

Sraigių šliaužiojimas po veidą

Sraigių gaminamas sekretas naudojamas kai kuriems veido gelio produktams, skirtiems odos elastingumui gerinti. Šios sraigės specialiai gabenamos iš Čilės. Teigiama, kad sraigių sekretas natūraliai išlygina raukšleles.

24 karatų aukso kaukė

Vienos Japonijos bendrovės išpopuliarinta 24 karatų aukso veido kaukė apibūdinama kaip maksimalią naudą teikianti odos priežiūros priemonė. Teigiama, kad auksas padeda odai greičiau atsinaujinti, ir vos po valandos ji atrodo gerokai stangresnė ir lygesnė! 24 karatų aukso dedama į kolageno kaukę, padedančią išlaikyti odos drėgmę ir stangrumą. Kaip ir reikia tikėtis, ši procedūra yra gana brangi.

Avies embrionas

Galbūt avies embriono aukojimas yra būtent tai, kas padės jums išsaugoti jaunatvišką išvaizdą? Taip, skamba tarsi kažkoks ritualas, bet iš tikrųjų viskas yra kiek kitaip. Avies embrionas bus įšvirkštas į jūsų kūną. Šioms injekcijoms naudojamos embriono kepenų liaukų, kaulų ir kitų dalių ląstelės. Roko atlikėja Debby Harry atskleidė, kad tokia injekcija jai buvo suleista prieš kelis dešimtmečius, ir tai gali paaiškinti, kodėl ji pagal savo amžių atrodo labai jaunai.

Veido plekšnojimai

Tikriausiai niekada nemanėte, jog antausiai gali būti itin naudingi. Pasirodo, kad pliaukštelėjimai per veidą gali užkirsti kelią raukšlėms. Tačiau norimų rezultatų duos ne bet kokie veido plekšnojimai: tai turi daryti specialistas. Tailande žmonės moka iki 350 JAV dolerių už 15 minučių trukmės seansą, kurio metu veidas plekšnojamas, žnaibomas ir kitaip „masažuojamas“, kad neprarastų grožio ir jaunatviškumo.

Įtrynimai šlapimu

Teigiama, kad šlapimas gali duoti naudos sveikatai, todėl kai kurie žmonės jį geria. Tačiau jei mintis gurkšnoti savo paties šlapimą nežavi jūsų skonio receptorių, tuomet galite išbandyti alternatyvų variantą – šlapimu įtrinti kūną. Manoma, kad šlapimo aplikacijos ant odos padeda išsivaduoti nuo egzemos, spuogų, psoriazės ir kitų odos ligų. Šlapimu reikėtų išsitrinti dar nuo ryto.

Preparatas H

Įprastai preparatas H turėtų reikšti kremą hemorojui gydyti. Tačiau tokios įžymybės kaip Christy Turlington ir Demi Moore naudoja jį paakiams, kad panaikintų paburkimus ir tamsius ratilus aplink akis.

Jei trokštate išbandyti kažką ekstremalaus, bjauraus ar neįprasto, kad išliktumėte jaunatviški ir gražūs, galite pasitelkti čia paminėtus metodus. Tačiau žmonės dėl grožio naudoja ir daugiau keistai skambančių priemonių: kūdikių maistelis, kolageno gėrimai, makaronų vonios ar violetinės spalvos maisto produktai yra tik kelios iš jų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)