Pateiksime 11 dažniausių priežasčių, kodėl po pasimatymo taip ir nesulaukėte jo skambučio.

Jis neteisingai užsirašė jūsų telefono numerį

Taip, tai visiškai realu. Nors tai – vienas dažniausių pasiteisinimų, tačiau kartais iš tiesų nutinka įvairių kuriozų.

Galbūt jis supainiojo telefono numerio skaitmenis, galbūt pametė savo telefoną, o gal paprasčiausiai neatsimena, kokiu vardu jus įsirašė į savo adresų knygelę.

Jei bendravote ne telefonu, bet naudodamiesi socialinių tinklalapių paskyromis, tikėtina, kad iš jo negavote žinių dėl visai kitų priežasčių.

Pasakėte ką nors netinkamo

Pirmojo pasimatymo jaudulys būdingas daugeliui žmonių, ir kartais dėl susijaudinimo prišnekame didžiausių kvailysčių...

Jei po pirmojo pasimatymo kurį laiką nesulaukėte skambučio, turėtumėte pagalvoti, ar jūsų ištarti žodžiai negalėjo jo įžeisti.

Galbūt sukritikavote jo išvaizdą ar sumenkinote jo pasiekimus profesinėje srityje? Turite pripažinti, kad pasielgėte tikrai negražiai, taigi, skambučio galite ir nesulaukti.

Jūs nesate laisva moteris

Kai einate į pasimatymą, natūralu, kad tikitės, kad kitas asmuo yra laisvas ir pasirengęs užmegzti naujus santykius.

Jei pasimatymo metu prisipažinote, kad turite antrąją pusę, tačiau greitu metu žadate išsiskirti, tikėtina, kad tai ir yra pagrindinė tylos priežastis.

Pasimatymas

Jis tiesiog norėjo prasiblaškyti

Gali būti, kad jūsų simpatija turi antrąją pusę, ir į pasimatymą ėjo tik todėl, kad galėtų šiek tiek prasiblaškyti ir pabendrauti su priešingos lyties atstove. Taip, kartais į pasimatymą einama ne dėl galimybės susirasti antrąją pusę, bet tiesiog dėl noro smagiai praleisti laiką.

Jis susižavėjo kita mergina

Antrosios pusės paieškos kartais trunka gerokai ilgiau nei norėtųsi, ir tenka nueiti ne į vieną pasimatymą, kol galiausiai susižavima kitu asmeniu.

Net jei atrodė, kad pasimatymas praėjo tikrai sklandžiai, jūsų simpatija galėjo susižavėti kita mergina, – ypač tada, jei vėliau jis planavo eiti į dar vieną pasimatymą.

Nerodėte jokio susidomėjimo

Galbūt jūs patikote vaikinui, tačiau jis pamatė, kad nerodote jokio susidomėjimo juo.

Jei pasimatymo metu kalbėjote vien tik apie save, arba nuolatos žvilgčiojote į savo telefoną, tikėtina, kad jis pamanė, kad jums visiškai nepatinka.

Nuoširdžiai sau atsakykite: ar tikrai skambintumėte tam žmogui, kuris pasimatymo metu nerodė jokio susidomėjimo?

Nesutapo jūsų požiūriai

Jei pasimatymo metu įnirtingai diskutavote, ir tam tikrais klausimais jūsų nuomonės visiškai nesutapo, galbūt vaikinas nusprendė, kad nėra jokio reikalo susitikti dar kartą.

Pavyzdžiui, jei pasimatymo metu pasakėte, kad nekenčiate šunų, o jis šiuos gyvūnus laiko neatsiejama savo gyvenimo dalimi, tikėtina, kad antro pasimatymo nebus būtent dėl šios priežasties.

Jei vaikinas žvelgia į ateitį, natūralu, kad jis nori susirasti tokią merginą, su kuria galėtų žiūrėti ta pačia kryptimi.

Pora, pasimatymas

Praėjo per mažai laiko

Nesitikėkite, kad pasibaigus pasimatymui jis iškart puls jums skambinti. Palaukite.

Galbūt jis paskambins rytoj, o gal – po poros dienų. Jei būsite kantri, tikėtina, kad sulauksite taip trokštamo skambučio. Etiketo specialistai teigia, kad po pirmojo pasimatymo vertėtų paskambinti praėjus ne daugiau nei 3 dienoms, tačiau tikrai ne visi vyrai žino šią taisyklę.

Taigi, skambučio gali tekti palaukti ir šiek tiek ilgiau...

Nesijuokėte iš jo pasakojamų anekdotų

Vyrui yra svarbu prajuokinti jam patinkančią moterį, tad nieko keisto, kad pirmojo pasimatymo metu neretai pasakojami anekdotai ar bandoma pralinksminti kitokiais juokeliais.

Jei buvote pernelyg rimta ir nesijuokėte iš jo juokelių, tikėtina, kad jis tai priėmė kaip įžeidimą.

Buvote pernelyg tyli

Jei pasimatyme tik linkčiojote ir nieko nepapasakojote apie save, gali būti, kad būtent tai yra pagrindinė priežastis, kodėl jis jums nepaskambino. Nors populiariame posakyje teigiama, kad kuklumas puošia žmogų, tačiau visada svarbu ieškoti aukso viduriuko.

Pirmojo pasimatymo metu svarbu sudaryti kiek įmanoma geresnį įspūdį, todėl tikrai verta pasistengti įveikti savo drovumą, ir bent šiek tiek papasakoti apie save (bei, žinoma, užduoti klausimų jam).

Pasirodėte jam per gera

Tylos priežastimi gali būti ir tai, kad ruošdamasi į pasimatymą persistengėte puošdamasi, ar papasakojote apie save tokių dalykų, dėl kurių jis pasijuto esantis jums per prastas. Jei pasimatymo metu išvardijote antrajai pusei keliamus reikalavimus, tai galėjo tik dar labiau paaštrinti situaciją, todėl antro pasimatymo gali ir nebūti.

Jei skambučio laukiate pernelyg ilgai, ir jūsų niekaip neapleidžia dvejonės, kodėl taip galėjo nutikti, paskambinkite jam pati!

Jei suprasite, kad antrojo pasimatymo nebus, paprasčiausiai galėsite pasitaisyti karūną ir ramiai gyventi toliau.