Produktai:

– 360 gramų varškės;
– 250 gramų kepiniams skirto margarino;
– 300 gramų miltų;
– 1 šaukštelis kepimo miltelių;
– žiupsnelis druskos;
– maždaug 5 šaukštai cukraus;
– 2 šaukštai kakavos.

Procesas:

Kambario temperatūros margariną ištrinti su varške. Sudėti miltus, kepimo miltelius, druską, suminkyti tešlą ir valandą palaikyti šaldytuve.

Stalą arba didelę pjaustymo lentelę pabarstyti miltais. Imti dalį tešlos, plonai iškočioti ir su stikline išspausti apskritimus.

Lėkštėje sumaišyti cukrų ir kakavą. Vieną apskritimo pusę dėti į cukraus ir kakavos mišinį, gerai paspausti, kad ji visa pasidengtų saldžiu mišiniu. Tą patį pakartoti su kita puse. Tada apskritimą sulenkti per pusę ir dar kartą per pusę.

Sausainius išdėlioti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 15-20 minučių.

Skanaus!

Daugiau Lauros receptų rasite www.tinginiumaistas.com