Viskas vyko etapais. Deja, kai supratau, buvo gerokai per vėlu.

Pirmiausia, mūsų ikimokyklinukai sūnūs „įsitaisė“ naujus draugus iš gretimo kiemo. Na ir prasidėjo! Augustas tą, Jokūbas aną... Augustas kviečia į gimtadienį, Jokūbas kviečia naujo žiurkėno pasižiūrėti. O dar nauji žaislai, žaidimai, pramogos... O tėvelis toks paslaugus: „Tu, brangioji, pailsėk namie, aš su berniukais lauke pasivaikščiosiu, iki naujųjų draugų palydėsiu“...

Kad rūpi ne berniukai, ne berniukų draugai, o tų draugų mamytė, man net į galvą mintis nešovė. Vėliau vaikai pradėjo minėti tą moterį. Kokia ji linksma, kokia miela, kokia graži. O štai vyras – kur jau ten linksmumas, kur jau ten grožis! Ji – tikra baisuoklė!

Vėliau – ko niekada nėra buvę, vyras pats pradėjo pirktis sau apatinius! Tačiau aš pasigedau skalbinių dėžėje tų senųjų, vietoje kurių atsirado naujieji. Kitaip sakant, jis ryte išėjo iš namų su senaisiais, o grįžo...

Be to, nė akimirkai nesiskyrė su savo mobiliuoju. Ir kėlėsi, ir gulėsi su juo rankoje. Bet ir į tai nekreipiau dėmesio. Kol vieną dieną važiuojant automobiliu vyrui prireikė skubiai susisiekti su savo tėvu, ir jis padavė telefoną man, kad surinkčiau numerį. Ir štai lyg tyčia būtent tada tiesiai man į rankas „įkrito“ karšta mūsų berniukų naujųjų draugų mamytės žinutė.

Ką ir kalbėti, tokio rafinuotumo, tokio visų įmanomų pojūčių dirginimo, aistros žadinimo ir vyriškumo šlovinimo jokia moteris, gyvenanti šeimoje ir besirūpinanti dviem vaikais, savo vyrui suteikti negali.

Tą gali tik ta, kuri medžioja tėtušio pareigas svetimiems vaikams galintį atlikti patiną. Beje, ne kokį nors eilinį, o pasiturintį patiną. Eiliniai joms neįdomūs. Deja, patinas net neketino palikti savo sūnų, savo namų. Tad šiuo metu gyvenimas ne iš maloniųjų. Tikiuosi, kad nuoskaudas užgydys laikas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)