Galvoju, kad man labai pasisekė. Kiekvieną kartą, kai užeinu į jos magišką grožio kambarį žinau, kad nutiks kažkas nuostabaus. Todėl kviečiu ir tave susipažinti su Neringa.

1. Geriausia, kada nors atrasta kosmetikos priemonė?

Toninis kremas, kitaip dar vadinama pudra. Dažnai tenka girdėti ir iš klienčių, atėjusių pas mane rytais pasidažyti, kad kažkaip nejaukiai jaučiasi, kol nepadengiu veido pudra. Tad pritariu ir aš! Nuo paauglystės liko „savisaugos“ momentas, nes turėjau problematišką odą ir jausdavausi gražesnė sulyginusi veido atspalvį ir paslėpusi spuogelius. Dabar renkuosi lengvesnės tekstūros produktus, ypatingai vasarą. Bet kokiu atveju – iš namų keliauju pasidengusi veidą toniniu kremu.

2. Kas Tau yra graži moteris?

Susitvarkiusi išvaizdą: tvarkinga šukuosena, subtilus makiažas, žinoma, stilingi rūbai; būdo bruožai: siekianti savų užsibrėžtų tikslų, brandi moteris. Jaunos merginos būna gražios, bet vis dar nesuformavusios savo skleidžiamo šarmo. Lyg gražu pažiūrėti, bet kažko trūksta. Tikriausiai to gilaus žvilgsnio, pasitikėjimo, patirties.

3. Šios vasaros MUST HAVE tavo spintoje?

Ši vasara mus džiugina saulėtu ir šiltu oru, tad lengvo audinio suknutė is a must.

Neringa Čukinienė

4. Kaip atrodytų tobula Tavo diena? Ką veiktum? Kur eitum? Su kuo būtum?

Visai neseniai turėjau tobulą dieną!! Savo 33-ąjį gimtadienį! Ryte su draugais ir šeima keliavome pawake’inti, tai mano visiškas vasaros atradimas! Vėliau skyriau porą valandų studijoje, kad sėkmingi ir darbingi metai būtų – priėmiau klientę makiažui. Vėliau pasidariau grožio procedūrą nagučiams, tada keliavau į viso kūno atpalaiduojantį masažą, paskui šokau į puošnesnius rūbelius ir keliavau vakarienės su artimiausiais draugais į restoraną! Nuostabus maistas, puikus oras, smagūs pokalbiai, after party pas draugus iki prisikvailiojimo ir nuostabi diena baigėsi žinoma jau kitą dieną! Tikrai galėčiau tą dieną pavadinti TOBULA.

5. Geriausias matytas filmas? Kodėl?

Daugelis filmų savaip įstrigo širdy. Esu ir romantikė, ir dramų man kartais reikia. „The Notebook“ galbūt pirmasis šauna į galvą tarp geriausiųjų. Turiu net tatuiruotę su fraze iš šio filmo. Tikriausiai daugumą frazių galima pritaikyti asmeniškai. Man tai visiško atsidavimo savo antrajai pusei reikšmė. Kad ir kas benutiktų „If you are a bird, I am a bird“.

6. Patiekalas, be kurio negalėtum gyventi?

Šonkauliukai! Dievaži tai patiekalas, dėl kurio galėčiau daug atiduoti!

7. Patarimas, kurį duotum savo geriausiai draugei?

Ne vieną jį galėčiau duoti.. Mėgaukis gyvenimu, nes jį turim tik vieną, tik protingai!!

Daugiau Simonos tekstų skaitykite www.geriausiadrauge.lt.