Milita nuo 14-os dirba vizažiste, nuo 16-os intensyviai veda mokymus, o šiandien ji yra studijos „Studio M by Milita“ įkūrėja ir septyniolikos žmonių kolektyvo vadove. Sunku patikėti, bet Militai – tik dvidešimt vieneri!

Ji spėja ne tik prižiūrėti verslą, puoselėti moterų grožį, bet tuo pačiu domisi sveika mityba – mėgsta improvizuoti virtuvėje, nors prisipažįsta, kad yra absoliuti saldumynų gerbėja. Taip pat jai patinka aktyvus gyvenimo būdas ir kelionės. Šiandien kviečiu Milita, o kartu ir tave išgerti kavos ir paplepėti. Prisijunk, bus įdomu!

Simona Burbaitė, Milita Daikerytė

– Atskleisk savo mėgstamiausią grožio ritualą.

– Manau, kad judėjimas, sportas taip pat prisideda prie moters grožio, tad mano mėgstamiausias grožio ritualas būtų „saulės pasveikinimas“ kiekvieną rytą. Mankšta, kurios metu pakartoju tam tikrus žingsnius kelis kartus. Ši mankšta kartais veikia geriau, nei puodelis kavos.

– Makiažo priemonė be kurios neįsivaizduoji savo kosmetinės?

– Lūpų pieštukas.

– Kas Tau yra graži moteris?

– Vienareikšmiškai save gerbianti moteris. Tokia moteris savaime skleidžia grožį, nes ji myli save ir gyvenimą. Tai moteris, kuri pirmoje vietoje visada bus ji pati ir jos norai. Tokios moterys ne tik gražios, jos sėkmingos!

– Stiliaus ikona?

– Neskiriu labai daug dėmesio stiliaus įkvėpimo paieškoms. Manau šiais laikais nesunku pastebėti daug įkvepiančių asmenybių iš kurių galima pasisemti idėjų. Einu į „Instagram“ pažiūrėsiu, kokias stilingas moteris seku: Izabel Goulart, Rocky Barnes, Debora Rosa, Margo Babaeva, Alex Riviere.

Milita Daikerytė

– Kaip atrodo skaniausi tavo pusryčiai?

– Mano pusryčiai yra tik saldūs! Dievinu blynus, vaflius. Pati dar vaikystėje visai šeimai kepdavau blynus sekmadieniais.

– Koks dalykas nutikęs tavo gyvenime manai yra geriausias?

– Kiekvienas pasiektas užsibrėžtas tikslas tuo momentu atrodo kaip geriausias nutikęs dalykas! Kadangi tų siekių ir įvykių turiu labai daug – džiaugiuosi kiekviena akimirka, kai išpildau savo lūkesčius ar kai kažkas tiesiog sėkmingai pavyksta!

– Kaip atrodytų tobula tavo diena? Ką veiktum? Kur eitum? Su kuo būtum?

– Labiausiai norime to, ką sunkiausiai ar rečiausiai gauname. Tai būtų diena, kai neturėčiau suplanuotų darbų ir reikalų – kai galėčiau tiesiog spontaniškai nuspręsti kur noriu nueiti, ką noriu suvalgyti ar su kuo praleisti laiką. Kai galėčiau tiesiog vadovautis intuicija ir norais!

– Patarimas, kurį duotum savo geriausiai draugei?

– Nebijoti.

Daugiau Simonos tekstų skaitykite www.geriausiadrauge.lt.