Tinderio kronikos

Nesu naivi ir prieš užsiregistruodama Tinderyje, žinojau, į ką veliuosi. Ar aš tapsiu kažkieno vienos nakties taikiniu, priklausys nuo manęs, gal dėl to neskubėjau pasakoti apie save, bendrauti ir susitikinėti. Iš pradžių savo profilyje neparašiau net savo amžiaus. Užrašiau gana gilius pamąstymus, įdėjau įvairių nuotraukų. Bet žmonės nesuprato. Kai kurie tai priėmė kaip „pasikėlimą“, kai kurie klausė, o kas su manimi negerai, kad esu Tinderyje. „Kas su tavim negerai“, – atšaudavau tokiems. Įsižeisdavo ir dingdavo. Galiausiai aprašymą supaprastinau: įkėliau savo amžių, vardą, porą žodžių apie save ir nieko per daug nesakančią nuotrauką.

Paklausite, kokio vyro ieškau? Aukso viduriuko. Profilyje atkreipiu dėmesį į nuotrauką. Deja, daugelis jų būna iš nugaros arba su akiniais nuo saulės. O kai kurie ereliai įkelia tiek daug nudailintų savo veido, pilvo preso, bicepsų ir tricepsų nuotraukų, kad iškart atgraso. Dažniausiai tokie gražuoliai būna susireikšminę, priekabūs ir ieško geresnių už save. Atkreipiu dėmesį į amžių: 10 metų vyresni ir jaunesni man tinka, kiti – atleiskite, nepakeliui. Labai retai gali sutikti jauną ir subrendusį vyrą. Jų būna, bet vienas iš 1000, kokia tikimybė, kad tai bus jis – paskaičiuokite.

Manęs netraukia tie, kurie ieško vienos nakties nuotykio. Nenoriu kažkam būti kavos puodeliu. Man seksas yra kažkas daugiau. Kiekvienas sutiktas žmogus palieka kažkokią energiją, nenoriu, kad ta energija būtų neigiama, stengiuosi save apsaugoti, nors pavyksta ne visada. Istorija, kurią dabar papasakosiu, nebuvo neigiama patirtis, bet tokia galėjo būti, jei nebūčiau laiku sustojusi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)