Mergina pagamina keturis tortus per savaitę, nes stengiasi pasilikti laiko mokyklai ir konditerijos mokslams.

K. Walsh pradėjo savo verslą po to, kai iškepė pirmąjį tortą draugei. Dabar mergaitė priima užsakymus iš viso miesto.

„Iš pradžių tortus užsisakydavo tik žmonės, kuriuos pažinojau, bet vėliau tortų panoro ir visai nepažįstami. Dažniausiai jie užsisako gimtadienio tortus, bet esu gaminusi ir vestuvių tortą“, – pasakoja mergina.

K. Walsh tortus parduoda už 110-150 dolerių (95-130 Eur.), tačiau su mama yra sutarusi gaminti daugiausiai keturis tortus per savaitę, kad nenukentėtų mokslai.

Mergina svajoja apie konditerės karjerą, kai galės savo mėgstamam darbą dirbti visą dieną ir planuoja jau kitąmet apsilankyti Prancūzijoje, kur galės išmokti daugiau apie desertų gaminimą iš geriausių pasaulio konditerių.

Penkiolikmetė teigia, kad mėgsta gaminti maistą, kuris neša tam tikrą žinutę, tad sunkus darbas tampa maloniu.

Pasak merginos mamos, desertų gaminimas – jos dukros aistra. „Viskas, ko noriu savo vaikams, tai kad jie darytų tai, ką mėgsta ir kas juos daro laimingais, tačiau svarbu turėti ir atsarginį planą, jei staiga apsigalvotum“, – sako moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)