Ji taip pat atskleidė, kad jos mylimasis Edgaras iš policijos pasuko į... šou verslą. Kai jiedu susipažino, Natalija už savo reklaminę žinutę instagrame gaudavo daugiau nei dabartinis sužadėtinis uždirbdavo per mėnesį būdamas kriminalistu.

Kita laidos viešnia – asmeninė sporto trenerė, sporto klubo savininkė ir trijų vaikų mama Rasa Vilkienė. Moteris konsultuos psichologė Elžbieta Malūnavičienė.

– Kokie buvo didžiausi sprendimai tavo gyvenime?

– Natalija: Gyvenime svarbiausi ne pinigai, ne nuostoliai, ne materialūs dalykai – man labai svarbu pabuvimas šeimoje. Ne paslaptis, kad labai daug laiko praleidžiu koncertuose, kažkokioje savo veikloje, o nuo to labiausiai kenčia vaikas ir vyras.

– Ar tiesa, kad tu viską gali pasidaryti pati?

– Natalija: Aš turbūt seniau buvau tokia, kad mėgau ir norėjau viską padaryti pati. Net negalėčiau įvardyti, ko negalėjau pati padaryti. Aišku, automobilio neremontuočiau, bet ratą pasikeisčiau. Klausimas – ar to reikia?

– Kaip tau du kartus pavyko taip draugiškai išsiskirti?

– Natalija: Aš nesuprantu, kodėl turėčiau su jais nesutarti. Vaiko nepasidalinti? Nežinau, kodėl juo reikia dalintis. Taip pat gi žmonės skiriasi ne dėl vieno žmogaus kaltės.

– Tai, ką mes girdime iš Natalijos, yra labai išmintinga, bet labai dažnai būna tik žodžiai. Bet ji ne tik taip kalba – ji taip ir gyvena. Tai nėra dažnas atvejis. Tai – stipraus, o galbūt nuolankaus ir taikaus žmogaus bruožas?

– Elžbieta: Pastebiu, kad labai dažnai žmonės užsisuka emociniame įsiskausminime ir gyvena toje kančioje – ir gyvena toje kančioje net pasibaigus santuokai ar net pasibaigus santykiams, ir dėl to jie apsunkina save, savo funkcionavimą ir buvimą. Taip išmintingai kalbėti dažniausiai būna sunku santykių nutraukimo pradžioje, nes emocijos yra sukilusios, kai vėliau netektų gailėtis pasakius per daug ar ne tai, kas tinka.

– Kaip jūs, turėdama savo verslą, sprendžiate įvairius asmeninius konfliktus šeimoje?

– Rasa: Aš esu trenerė, tai tiesiog visus neigiamus jausmus išsportuoju, išprakaituoju ir pareinu visai kitokia. Tai čia aš turiu būdą, kaip save gydyti nuo visų negandų. Tu tiesiog gali nukreipti energiją kitur, pabūti su savim, pagalvoti, ką tau reikia pakeisti.

– Ar dažnai tenka stebėti, kad poroje vienas stiebiasi, auga, o kitas tebėra taške, kuriame jie susitiko? Kas tada?

– Elžbieta: Dažniausiai tokius atvejus tenka matyti tada, kai žmonės ateina į terapiją prašyti pagalbos, nes yra užstrigę santykiuose. Dažnai būna taip, kad vienas auga, o kitas auga ne taip sparčiai – dėl to ir kyla sunkumų, nes jie nebėra tie partneriai, kurie eina vienas šalia kito ir gali vienas kitą palaikyti. Taip pat nutinka, kad poroje kartais vienas partneris tempia kitą ir kurį laiką tiek tempėjas, tiek tempiamasis gali jaustis visai komfortiškai.

– Natalija: Mano atveju buvo, kad santykiuose abu buvome stiprūs ir tiesiog juose sudegėme. Dabar, kai santykis nebėra kaip vyro ir moters, nebesinori vienas kito paauklėti ar pakeisti. Tai yra suaugęs žmogus, kurio keisti tikrai nereikia.

Laida „Aš ikona“ kiekvieną antradienį 21:00 val. tik per Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (239)