Aevos Andersson svajonė būti modeliu turėjo neišsipildyti – dar būdama trylikos ji išgirdo, kad modelių pasaulyje nepritaps dėl to, kad yra „plius dydžio“.

Vis dėlto, mergina yra pasirengusi įrodyti priešingai – savo ūgio bei apvalumų ji visai nesigėdyja ir neseniai pasirašė sutartį su modelių agentūra.

Nors A. Andersson sulaukė daugybės žiaurių patyčių, tačiau dabar ji teigia suprantanti, kad ūgis – jos išskirtinumas.

„Džiaugiuosi, kad niekada nepasidaviau ir stengiausi dėl savo svajonės. Visada į vakarėlius einu su aukštakulniais ir nebebijau išgąsdinti žmonių savo ūgiu. Žinau, kad mano aukštas ūgis nėra kažkas, ko reikėtų bijoti.

Buvau ta „žirafa“ visose mokyklos nuotraukose. Mokykloje mane vadino monstru ir sakė, kad mano ūgis atbaido visus vaikinus. Prie visko prisidėjo ir modelių agentūra, teigusi, kad esu dar ir „plius dydžio“, tai nepadėjo įgyti pasitikėjimo savimi. Vis dėlto, visada norėjau būti modeliu, todėl supratau, kad negaliu leisti žmonėms tam sutrukdyti, turiu kovoti už savo svajonę.

Dabar dirbu su garsiausiais prekių ženklais, reklamuoju jų drabužius, vaikštau podiumu. Staiga aš nebe monstras“, – sakė A. Andersson.

Mergina prisimena sunkius metus mokykloje – ji buvo aukštesnė už visus: berniukus, mergaites ir net mokytojus.

„Manęs niekada nekviesdavo į šokius, nes gąsdindavau vaikinus savo ūgiu. Taip praleidau visą paauglystę būdama vieniša. Išėjusi į miestą visuomet susilaukdavau piktų komentarų, nes išsiskirdavau iš kitų“, – prisimena A. Andersson.

Tiesa, dabar mergina turi ir mylimą vaikiną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)