Būdama paauglė K. Irby siekė išpopuliarėti „Instagram“ tinkle ir suprato, kad norint pritapti, jai teks pradėti skaičiuoti kalorijas ir nepamiršti kardio treniruočių.

„Buvau labai liekna ir nuolat sirgau. Galima sakyti, kad sugrioviau savo imuninę sistemą nevalgydama tinkamo maisto ir nuolat persistengdama kardio treniruotėse“, – pasakoja mergina.

Taip ji elgėsi tol, kol nepersikraustė gyventi į kitą miestą, kur atkreipė dėmesį į daugiau skirtingo kūno sudėjimo moterų ir suprato, kad grožis slypi ne lieknume – kūno linkiai gali būti tiek pat gražūs, kiek liekna figūra.

K. Irby ėmė kilnoti svorius, o ne apsiriboti tik kardio treniruotėmis. Lėtai jos svoris iš 54 kilogramų virto 64-iais.

„Dalis to svorio yra raumenys, tačiau dalis ir riebalai. Iš pradžių buvo sunku priprasti prie savo naujo kūno, bet pastebėjau teigiamus pasikeitimus ir savo charakteryje bei nuotaikose“, – pripažįsta mergina.

Netrukus K. Irgy pasivijo ir išsvajotasis populiarumas „Instagram“ tinkle. Būriai gerbėjų ėmė sekti modelio bei maudymosi kostiumėlių dizainerės paskyrą ir džiaugėsi jos laisvumu.

Šiandien K. Irgy turi per 900 tūkst. sekėjų su kuriais dalijasi savo gyvenimo būdo detalėmis.

„Mėgau bėgioti didelius nuotolius ir neturėjau jokio suvokimo apie tai, kokį maistą turėčiau valgyti. Nevalgiau tinkamo maisto ir tinkamo jo kiekio. Dabar vis dar įterpiu kardio treniruotes, tačiau kartu darau ir jėgos pratimus, kilnoju sunkius svorius. Valgau sveikai ir daug“, – pasakoja mergina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)