Pasak Anglijoje dirbančios chirurgės – po K. Jenner pasikeitimo susidomėjimas lūpų putlinimu sumenko ir kone trisdešimt procentų klienčių kreipėsi norėdamos atsisakyti lūpų implantų.

Chirurgė Nyla Raja teigia, už pokyčius į natūralumo pusę turėtume dėkoti žymiajai Kylie.

Nors moterys vis dar linkusios pasitobulinti savo išvaizdą, tačiau ne taip kardinaliai.

Modelis Jade Katy taip pat pasekė K. Jenner pavyzdžiu ir teigia, kad dabar jaučiasi kur kas geriau nei bet kada.

„Pradėjau nedideliu užpildu, tačiau kaskart sugrįždavau norėdama daugiau. Ėmiau nebematyti, kas yra tiesiai prieš mane veidrodyje – atrodė, kad užpildo nebesimato. Mano šeima ir draugai bandė mane atkalbėti, tačiau tai buvo mano būdas kas kelis mėnesius padidinti pasitikėjimą savimi“, – sako 26-erių mergina.

Dabar J. Katy teigia atsisakiusi lūpų putlinimo procedūrų norėdama rodyti pavyzdį savo dukrai.

„Po to, kai jos susilaukiau, supratau, kad noriu, jog ji užaugtų žinodama, kokia yra nuostabiai graži būdama tokia, kokia yra natūraliai. Noriu, kad ji žinotų, kad jai nereikia drastiškai pakeisti savo veido taip, kaip tą padariau aš.

Pradėjau nekęsti šeimos nuotraukų, nes viskas, ką jose mačiau – putlios lūpos. Iš šono turėjau žymiasias ančiuko lūpas, tai atrodė juokingai ir ėmiau prašyti savo vaikino, kad liautųsi fotografuoti mane“, – sako modelis.

Merginos manymu, K. Jenner taip pat veikiausiai pasirinko grįžti prie natūralumo po to, kai susilaukė dukros.

„Džiaugiuosi, kad tokia įtakinga mergina rodo, jog gali jaustis gerai ir būdama savimi. Tikiuosi, kad vis daugiau merginų supras, kad joms nereikia taupytis pinigų, kad galėtų kęsti skausmą po kurio neva taps gražesnės, nors tokios yra jau dabar“, – sako ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)