– Rašote tinkraštį apie sveiką gyvenseną. Su kokiais iššūkiais susiduriate? Kas paskatino jį kurti?

– Judėdama sveikos gyvensenos keliu atradau labai daug. Natūraliai gimė noras tais atradimais dalintis su kitais. Jei randi, kas tau veikia ir kas pagerina tavo savijautą, norisi apie tai kalbėti. Daug įtakos tinklaraščio kūrimui turėjo ir pašaliniai žmonės. Manęs klausinėdavo apie tai, kaip aš sportuoju, kiek sportuoju, ką valgau ir taip natūraliai gimsta temos mano tinklaraščio įrašams. Pagrindinis iššūkis: laiko stoka. Norisi nuveikti tiek daug, tačiau esu ir mama, ir žmona, turiu skirti laiko namams.

– Ar turite kompleksų? Kaip su jais kovojate?

– Visų pirma esu labai savikritiška, todėl siekiu maksimumo. Gal tai ir neleidžia man sustoti, ir yra savotiškas mano varikliukas. Žinant savo visus pliusus ir minusus, geriau akcentuokite gerąsias puses. Jeigu kažkokią problemą galima pašalinti įdėjus šiek tiek darbo ir valios pastangų, tai reikia taip ir padaryti, o ne laukti, kol tai peraugs į kompleksą.

– Kaip sekasi derinti skirtingas veiklas, šeimą?

– Tai nėra sudėtinga, svarbu turėti didėlį norą.

– Ką patartumėte moterims, kurios vis nesiryžta pakeisti savo gyvenimo? Pradėti sportuoti, sveikiau maitintis, pakeisti nemylimą darbą...?

– Svarbu pabandyti! Manau daug blogiau yra graužti save, kad nieko nedarai. O kiekvienas, netgi mažas žingsnelis savo svajonės link jau yra laimėjimas.

– Kas jums yra graži moteris?

– Graži moteris yra save mylinti moteris.

– Kas jums suteikia didžiausią atsipalaidavimą po sunkios dienos?

– Laikas sau. Tai gali būti karšta vonia arba arbatos puodelis, tempimo ir atsipalaidavimo, antistresiniai pratimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)