Panašu, kad dabar – pats Ingos talento ir populiarumo pikas. Šią vasarą ji nusifilmavo naujoje Donato Ulvydo juostoje „Ir visi jų vyrai“, vaidina Oskaro Koršunovo premjeroje „Rusiškas romanas“, yra televizijos projekto „Lietuvos balsas“ mokytoja.

„Kas yra profesionalumas? Tai praktikuojant neišvengiamai augantis kontrolės lygis, stabilumas, žinojimas, kad, būdama bet kokios formos, bet kokios nuotaikos, kad ir kas nutiktų, pasieksi tam tikro lygio rezultatą. Bet vien jis džiaugsmo nebeteikia – juk žinai, kad gali. Štai chirurgas žino, kad gerai operuoja apendicitą, bet kas kartą po operacijos šampano negeria. Kad norėtum džiaugtis, švęsti, turi padaryti ką nors nauja“, – teigia spalio mėnesio „Moters“ viršelio herojė I. Jankauskaitė.

Itin retai interviu duodanti aktorė pasakoja, kaip vertina didžiulę publikos meilę ir dėmesį: „Būčiau idiotė, jei sakyčiau, kad tas dėmesys man nepatinka. Jis ir malonus, ir įpareigojantis, ir suteikiantis energijos. Kartais – ir siutinantis. Žmonių yra įvairių, kai kurie leidžia sau rašyti bet ką. Nebūna tik saldu. Teatras ir kinas reikalauja daug pastangų, tu savo sėkmę užsidirbi juodu prakaitu, įvyksta labai adekvatūs mainai su publika. O štai televizijoje gali išgarsėti per vieną vakarą – iš esmės nieko nedarydamas, tiesiog patekęs į tinkamas aplinkybes.“

Spalio mėnesio „Moters“ numeris dedikuotas veiklioms, daug siekiančios, bet savęs tarp daugybės vaidmenų nepametančioms herojėms. Tarp jų – DELFI vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė, viena įmonės „Vinted“ įkūrėjų Milda Mitkutė, Lietuvos ambasadorė Kinijoje Ina Marčiulionytė, profesinio augimo konsultantė Lina Danienė, Kauno klinikų Akušerijos ir ginekologijos klinikos vadovė prof. dr. Rūta Nadišauskienė, pilotė Lina Malakauskaitė, menininkė Ieva Martinaitytė-Mediodia ir daug kitų. Kaip svarbu neperdegti, liudija lėtinio nuovargio sindromu, vadinamąja darboholikų liga, sergančios mokslininkės, režisierės amerikietės Jennifer Brea istorija.

Inga Jankauskaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)