Apie tai, kas padeda puoselėti sėkmingą santuoką bei kodėl pasirinko būtent Merūną, E. Vitulskienė pasakoja naujoje Delfi TV laidoje „Aš Ikona“.

Moteris pripažįsta, jos ir garsaus šalies atlikėjo santykiuose išties būta fejerverkų. Siekiant išvengti ar palengvinti krizes, E. Vitulskienė siūlo pirmiausia pažinti save. „Sužinokite savo pliusus ir minusus, pagalvokite, kaip galėtumėte gyventi su žmogumi, juk norisi dėl jo stengtis. Tu negali „kapoti“ kito, pirmiausia susitvarkyk su savimi, o kai tai padarysi, tada jau galima kalbėti“, – sako moteris.

Anot jos, pirmoji krizė jų santuokoje nebuvo stipri, ją pavyko „prašokti“, tačiau antrojoje Erikai teko pažinti save. Moteris prisimena, kaip krizės metu sunku ir žiūrėti į savo žmogų, nervina net jo kvėpavimas. Tačiau čia pagelbėjo erdvės vienas kitam davimas, mėgstama veikla bei atsiribojimas. „Vėlgi, tos baisios krizės dažniausiai ateina, kai atsiranda vaikai, o dar įdomiau, kai vaikai atsiranda vienas po kito. Kamuoja nuovargis, nemiga, atsakomybė, darbai, maži leliukai, už kuriuos turi būti atsakingas ir neskiri dėmesio vienas kitam, susitelki į vaikus“, – prisimena žinoma moteris.

Erika Vitulskienė

„Iš pradžių krizėje būna jis kvailas, o iš tiesų reikėtų galvoti, ką aš išsirinkau? Kalbant apie mano pasirinkimus, kodėl būtent Merūnas mano gyvenimo žmogus, tai man buvo labai svarbus neperdėtas polinkis į moteris, tas išdavystės klausimas. Man iki dabar tai yra esminis dalykas, gal dėl to, kad esu labai savanaudiška ir savininkiška. Man labai svarbu, kad būtume ištikimi ir galėtume labai pasitikėti vienas kitu“, – tikina E. Vitulskienė.

Mergaitės, nebūkit tokios naivios, jei vyras linkęs į moteris, negalvokite, kad jį pakeisite. Taip tikrai nebus.

Moteris pasakoja nuo pat draugystės pradžios mačiusi, jog Merūnas nėra linkęs į išdavystę, manipuliacijas. Vis dėlto, E. Vitulskienė pripažįsta, kad apie šeimą niekada negalvojo ir nesvajojo: „Į Merūną žiūrėjau kaip į žmogų, kuris yra sąžiningas, nelinkęs manipuliuoti, yra pakankamai atviras ir man labai tai tiko, matyt, tuo metu man labai reikėjo tikrumo ir jis tai turėjo.

Erika ir Merūnas Vitulskiai

Mergaitės, nebūkit tokios naivios, jei vyras linkęs į moteris, negalvokite, kad jį pakeisite. Taip tikrai nebus. Jei matai, kad yra linkęs meluoti – tikrai nepakeisi. Kalbant apie išdavystę, dabar, kai mes jau penkiolika metų kartu, ta išdavystė mano galvoje vėl kitaip veikia. Nes jei su meiluže trejus metus gyvena, tai čia baisi išdavystė, o yra išdavystės, kur tiesiog kažkaip gyvenime nutinka“, – laidoje svarsto E. Vitulskienė.

Vis dėlto, paklausta, ar atleistų vienkartinę išdavystę, moteris atsako: „Tu visada gyventum trise“.

Moteris juokauja, kad nors Merūnas aplinkiniams atrodo labai ramus, vis dėlto jis toks nėra, o nusiraminti stresinėse situacijose padeda vienas paprastas posakis. „Kai jau yra kulminacija, kai esi strese, vėluoji, kamščiai, vaikai rėkia, o tu keli ragelį ir dar ginčijies, tada atsikvėpi ir sakai – aš lengvas debesėlis, aš tekanti upė. Merūnas mane to išmokė“, – kvatoja E. Vitulskienė.

Erika Vitulskienė

Paprašyta pasidalinti, kaip susitvarkyti su krizėmis ir puoselėti sėkmingus santykius, E. Vitulskienė laidoje teigia, jog svarbiausia neužmigti ir nepalikti stovinčio vandens: „Stovintis vanduo sugenda, prasmirsta ir jį reikia išpilti. Tegu ta santykių upė teka, žmonės tobulėja, vienas kitam padeda, paasistuoja – to reikia nepamiršti santuokoje. Tegu ta upė teka ir neužmikite. Kaip būna, kai pradeda draugauti – praeina dešimt metų ir dar nepasipiršę. Tai tekėkite, pirškitės, gimdykite vaikus.“

„Aš Ikona“ laida rodoma visą vasarą, kiekvieną antradienį 20.30 val. Ją veda net trys žavios TV laidų vedėjos – Erika Vitulskienė, Simona Nainė ir Asta Stašaitytė-Masalskienė, svečiuosis ir psichologai, kurie sieks padėti išspręsti daugeliui rūpimas aktualias problemas bei gyvenimiškas situacijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)