Vis dėlto, vienoje feisbuko grupėje pasireiškusi moteris nustebino ir visko mačiusius. Būsima nuotaka rašė: „Turbūt tai bus nepopuliari nuomonė, tačiau juk negaliu būti vienintelė, kuri nori, kad jos pamergės būtų gražios, bet... ne PER gražios. Aš tiek stipriai savimi nepasitikiu, turiu žinoti, kad būsiu pati gražiausia puotos princesė. Tik tą vienintelę dieną.“

Prie jos prisijungė ir dar viena bendramintė: „Mano pamergės dėvės formalius kelnių kombinezonus, o pirmoji pamergė – suknelę. Merginos turės prisidengti!“

Greitai po įrašais pasipylė komentarai, klausiantys, kodėl moteris norėtų, kad jos artimiausios draugės atrodytų blogai jos šventėje?

„Tik įsivaizduokite, jei tektų gyventi su tokiu nepasitikėjimu savimi“, – rašė komentatorė.

„Vienintelis dalykas, kuris mane neramintų, kalbant apie mano pamergių sukneles, tai, kad suknelė man taip patiks, kad norėsiu jos sau“, – komentavo kita moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)