3,5 tūkst. pasaulinių korporacijų, vidutinio dydžio bendrovių ir startuolių pristatys visą spektrą skaitmeninių sprendimų bei jų taikymo galimybių tokiose srityse, kaip didieji duomenys, duomenų analizė, debesų kompiuterija, mobilus ir socialinis verslas, IT saugumas arba IoT, kas lietuviškai vadinama daiktų internetu.

Kaip teigiama pranešime žiniasklaidai, su savo stendais dalyvaus Lietuvos įmonės „Teltonika“, „Ruptela“, „Somi Networks“, „Eljunga“, „Baltic Car Equipment“ ir „Gurtam“. „Infobalt“ organizuojame grupiniame stende pasirodys dar penkios Lietuvos įmonės.

CeBit
SCALE11 – viena svarbiausių Europos startuolių platformų, kurioje daugiau kaip 250 tarptautinių startuolių demonstruos naujus skaitmeninius verslo modelius kūrybingoje ir įkvepiančioje aplinkoje, kur didelės tarptautinės korporacijos ieško tiesioginių mainų su jaunomis įmonėmis.

Parodoje vykstančių konferencijų „Global Conferences“ metu bus akcentuojamos pagrindinės tendencijos ir problemos skaitmeniniame pasaulyje. Keturias dienas tarptautiniai verslo ir politikos pranešėjai diskutuos skirtingais formatais apie skaitmeninio pasaulio tendencijas 2016 metų temomis: skaitmeninė ekonomika, daiktų internetas, sauga ir privatumas bei revoliucinės technologijos.

Laukiama tokių pranešėjų, kaip ES komisaras Guntheris H. Oettingeris, F-Secure generalinis direktorius Christianas Fredriksonas, Konica Minolta prezidentas Shoei Yamana bei Scheer Group generalinis direktorius prof. dr. August-Wilhelm Scheeras.

CeBIT 2016 šalis-partnerė – Šveicarija – viena inovatyviausių skaitmenizavimo šalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją