Interneto paslaugų sutrikimus registruojantis portalas downdetector.com praneša, kad sutrikimai trunka jau dvi valandas nuo maždaug vidurdienio.

„Microsoft“ teiga, kad problemos dėl jų paslaugų tiekimo vartotojus palietė globaliai – daugiausia Europoje ir Azijoje. Tačiau sutrikimus patiria ne visi vartotojai. „Microsoft“ atstovai, reguodami į susiklosčiusią situaciją, pranešė, kad operatyviai sprendžia problemą.

„Peržiūrime telemetrijos duomenis ir naujausius pakitimus, kad izoliuotume problemos šaltinį“, – teigiama pranešime. Tai jau antras kartas per balandžio mėnesį, kai globaliai sutrinka internetininio produkto „Teams“ veikla. Primename, kad balandžio 1 dieną buvo sutrikę keletas „Microsoft“ produktų vienu metu – „Teams“, „Azure“ ir „Bing“.

Apie 15 val. Lietuvos laiku portalas downdetector.com pateikė duomenis, kad „Teams“ sutrikimų registravimas ėmė sparčiai mažėti.

Sutriko Microsoft veikla / Downdetector.com nuotr.

Bus papildyta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)