Penktadienio rytą Lietuvos laiku, ši šventė Jungtinėse Amerikos valstijose (JAV) jau baigiasi. Ta proga kompanija „Facebook“ pakvietė paminėti draugų dieną, kartu – ir bendravimo svarbą.

„Kai žmonės bendrauja, nutinka daug įdomių dalykų, keičiasi gyvenimai. Tą mes „Facebook“ matome kiekvieną dieną – ar tai yra pokalbis su senu draugu, priverčiantis jus nusišypsoti, ar naujas žmogus tinkle, kuris pakeičia jūsų gyvenimo kelią, o gal net ir visą pasaulį“, – rašoma oficialiame kompanijos „Facebook“ puslapyje.

Pristatė dovaną vartotojams

Kompanija tvirtina, kad ta proga ji atnaujino naujienų sieną: joje bus galima pamatyti įkvepiančių draugystės istorijų, taip pat ji planuoja sukurti naujų produktų, kurie paskatintų žmones bendrauti su savo naujais draugais.

Tuo pačiu pristatyti ir draugų dienos vaizdo siužetai: jie suasmeninti, juos gali susikurti kiekvienas feisbuko vartotojas. Jei matote draugų, kurie pasidalino jais, galite peržiūrėti ir savo, paspausdami „Watch yours“ (iš angl. k. peržiūrėti savo). Oficialioje feisbuko svetainėje teigiama, kad draugų dienos skaidrės turėtų atsirasti vartotojo feisbuko sienos viršuje.

Kai kuriuos vartotojus papiktino

Tačiau apie šį nuostabius draugus primenantį vaizdo siužetą ne visi socialinio tinklo vartotojai atsiliepia teigiamai.

„Dailymail.com“ rašo, kad kai kuriuose video atsirado tokių nuotraukų, kurias jie norėtų pamiršti, kiti skundėsi nuotraukomis, dėl kurių jie niekada nenorėtų šių vaizdo siužetų publikuoti viešai: tarkime, nuotraukomis su buvusiomis poromis, ar asmenukėmis, kurios geriau nebūtų išplatintos socialiniame tinkle.

Vienas feisbuko vartotojas „Twitter“ tinkle skundėsi: „Ačiū, „Facebook“, į draugų dienos skaidres sudėjote visus mano buvusius gyvenimo partnerius!“

Sukurtuose vaizdeliuose atsirado ir tie žmonės, kurie jau mirę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)