Kaip rodo naujausias pavyzdys, reaguoti reikia labai rimtai.

JAV Floridos valstijoje gyvenantis Nathanas Dornacheris kartu su šeima niekuo neypatingą rugsėjo savaitgalį išsiruošė į tradicinį apsipirkimą. Sugrįžus į namus prasidėjo daiktų iškrovimas iš „Jeep Cherokee“ automobilio, o liūdnai pagarsėjęs „Samsung Galaxy Note 7” liko krautis automobilyje.

Kai šeima persinešė į namus naujai nusipirktą stalą ir sugrįžo išsikraustyti kitų pirkinių, juos ištiko šokas: automobilis skendėjo liepsnose, rašo autoblog.com.

Atvira liepsna liepsnojo visas automobilio salonas, pro atvirus langus veržėsi tiršti juodi dūmai. Kol atvyko ugniagesiai, jau nebebuvo ką gelbėti: automobilis buvo visiškai suniokotas.

Ugniagesiai greitai nustatė tikrąjį gaisro kaltininką. Tai buvo „Samsung Galaxy Note 7”.

Į tokį įvykį „Samsung” negalėjo nereaguoti, tad greit buvo paskelbtas viešas kompanijos komentaras:„Esame informuoti apie incidentą ir bendradarbiaujame su ponu Dornacheriu siekdami kuo nuodugniau ištirti šį atvejį ir padarysime viską, ką tik galime dėl jo. Pabrėžiame, kad vartotojų saugumas – svarbiausias „Samsung“ prioritetas. Primygtinai siūlome telefonų savininkus pasinaudoti produktų keitimo programa, apie kurią pranešta praėjusią savaitę. Pagal šią programą „Samsung Galaxy Note 7” savininkai gali pasikeiti turimą išmanųjį telefoną į naują ir visiškai saugų“.