Telefonų siunta bus perduota Ukrainos karo paveiktiems žmonėms padedančiai organizacijai „Stiprūs kartu“, kuri kartu su kita nevyriausybine organizacija „Mėlyna geltona“ pasirūpins, jog įrenginiai pasiektų žmones, kuriems jų šiuo metu labiausiai reikia. Dovanojami skirtingų gamintojų telefonai pasižymi atsparumu ne tik dulkėms ar vandeniui, bet ir dūžiams, temperatūrų svyravimams.

Telekomunikacijų bendrovė taip pat aprūpino neribotu mobiliuoju internetu Marijampolės pabėgėlių koordinavimo centrą, kuris rūpinsis nuo karo Lietuvoje prieglobsčio ieškančiais žmonėmis. Tokį poreikį jais besirūpinanti organizacija išreiškė atsižvelgdama į augančius pabėgėlių srautus, o ryšys ir galimybė susisiekti su artimaisiais šiems žmonėms šiuo metu yra itin svarbūs ir reikalingi.
Bendrovė taip pat suteiks neribotą skaičių išankstinio mokėjimo paslaugos „Ežys“ SIM kortelių su ryšio paslaugomis, jos jau pasiekia pabėgėlių koordinavimo centrus Lietuvoje. Ukrainiečiai jas taip pat galės nemokamai pasiimti bet kuriame „Telia“ salone.

Į pagalbą Ukrainos žmonėms taip pat jungiasi ir „Tele2“ bei „Bitė Lietuva“, skirdami po dešimtis tūkstančių SIM kortelių „Labas“, „Pildyk“, „Ežys“, „Extra“. Telekomunikacijų bendrovės taip pat kompensuoja skambučius ir žinutes į ir iš Ukrainos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją