„Negalime nurašyti mokesčio už ryšio paslaugas nuo Jūsų banko sąskaitos. Maloniai prašome apmokėti sąskaitą. Omnitel“, - tokia trumpoji žinutė privertė sostinės gyventoją sunerimti, kur dingo jo sąskaitos pinigai.

„Buvau šokiruotas. Širdis pradėjo greičiau plakti. Pirma mintis kilo, kad kažkas nulaužė mano sąskaitą ir pavogė visus pinigus“, - kalbėjo nervinę įtampą patyręs Tadas.

Pasak vyro, jis iškart puolė tikrintis savo elektroninę bankininkystę. Atsidaręs kompiuterio lange savo sąskaitą jis atsipūtė – pasirodo, pinigai niekur nebuvo dingę.

„Susisiekiau su „Omnitel“. Jie paaiškino, kad šios žinutės išsiųstos klientams dėl techninės klaidos. Bet tai kiek dar žmonių gavo tokį šoką kaip aš“, - svarstė pašnekovas.

Gąsdinančios žinutės Tadas sulaukė pirmadienį, gegužės 20 d. Trečiadienį telefone sumirgėjo dar nauja žinutė: „Mielas kliente, atsiprašome dėl klaidinančios SMS žinutės apie neįvykusį mokėjimą tiesioginio debeto būdu. Ją gavote dėl techninių priežasčių“.

Vilnietis piktinasi, kad iš „Omnitel“ atsiprašymo sulaukė tik po daugiau nei dviejų parų.

„Tai parodo nepagarbą klientui. Jei jie padarė klaidą ir tai suprato, turėjo iškart informuoti klientą. Po tokių įvykių mąstau, ar neatsisakyti tiesioginio debeto“, - šnekėjo jis.

„Omnitel“ atstovė spaudai Daiva Selickaitė patikino, kad mobiliojo ryšio operatoriaus klientai dėl klaidingai išsiųstų žinučių nenukentėjo.

„Tai nesusiję su nuskaitymais. Klientai jokiu būdu nenukentėjo, nepatyrė jokių nuostolių. Vienintelis dalykas buvo tas, kad jie gavo žinutę, kuri privertė sunerimti“, - teigė ji.

Pasak „Omnitel“ atstovės, neteisingos žinutės klientus pasiekė dėl techninės klaidos. Jas gavo SEB banke tiesioginio debeto sutartis pasirašę klientai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)