„Tele2“ buvo, yra ir bus kainų lyderis. Siūlome visas žmonėms reikalingas paslaugas ir tai darome pigiausiai“, – pristatant planą sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Įdomu tai, kad antradienį pristatinėjant „Bitės“ revoliucinį neribotą planą įmonės vadovas Fredas Hrenchukas prognozavo, kad konkurentai, įsipareigoję būti pigiausiais, atsakymą pateiks jau tą patį vakarą, pasiūlys ta patį ir už kainos skirtumą, kuris nebus didesnis už alaus bokalo kainą.

Tiesa, vienas iš veiksnių, kuris vartotojus gali sudominti labiau nei galimybės sutaupyti litą per mėnesį – tai kiek mažesnės nei „Bitės“ mobiliojo interneto kainos: gigabaitą per mėnesį klientai galės sunaudoti už 10 litų, o 5 GB – už 29 litus. „Bitės“ pasiūlymas išmaniųjų įrenginių vartotojams yra 12 litų už 300 MB arba 15 litų už gigabaitą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (252)