Anot bendrovės, „GetJar“ vadovas atsidūrė šalia atstovų iš kitų garsių technologinių kompanijų, tokių kaip „Apple“, „Nokia“, „Blackberry“, „Google“, „Microsoft“, „Samsung“, „China Mobile“, „Facebook“ ir kitų.

„Patekti į šį prestižinį lyderių sąrašą – aukščiausio lygio įvertinimas. Jis liudija „GetJar“ pasaulinę sėkmę ir svarbų vaidmenį šiandieninėje telekomunikacijų rinkoje“, - sakė „GetJar“ vadovas – „Ne mažiau smagu, kad esame pirmoji lietuviško kapitalo įmonė, patekusi į šį lyderių sąrašą“.

Prieš ketverius metus sukurtas projektas „GetJar“ šiuo metu yra didžiausias nemokamų mobiliųjų žaidimų ir programų portalas pasaulyje. Čia yra sukaupta daugiau nei 50 tūkstančių mobiliųjų žaidimų ir programų, kuriomis galima praplėsti savo telefono funkcionalumą – įsidiegti naršykles, žodynus, el. pašto ar socialinių tinklų programas, pažangius matematinius skaičiuotuvus ir daug kitų. Portalo lankytojai iš 200 pasaulio šalių jau parsisiuntė aplikacijų daugiau kaip 500 mln. kartų.

Daugiau nei pusė „GetJar“ akcijų priklauso lietuvių investuotojams. Į bendrovę taip pat yra investavusi pasaulinė investicinė kompanija „Accel Partners“, kuri be kitų IT bendrovių, taip pat yra ir 15 mlrd. JAV dolerių vertės „Facebook“ kompanijos dalininke. „GetJar“ turi atstovybes Lietuvoje, Didžiojoje Britanijoje ir JAV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)