Atsirado dar vienas naujas socialinis tinklas, skirtas „Apple“ operacinei sistemai „iOS“. Šio socialinio tinklo pavadinimas „Peach“ (iš angl. k. persikas). Pristatytas prieš savaitę, jis jau sulaukė didelio vartotojų susidomėjimo.

Norėdami rasti savo draugą, užsiregistravusį „Peach“, turėsite žinoti jo vartotojo vardą ar telefono numerį. „Peach“ siūlo pasikviesti daugelį savo draugų prisijungti prie naujojo socialinio tinklo.

Visos socialinio tinklo žinutės turi būti trumpos ir mielos, leidžiančios greitai peržiūrėti ar įvertinti vartotojo veiklą. Jei jis neturi fantazijos, ką išpublikuoti tą akimirką, gali paspausti ant šviečiančios lemputės ir gauti keletą idėjų.

Prancūzijos verslininkas ir tinklaraštininkas Loicas le Meuras savo pasidalintame įraše „LinkedIn“, naująjį socialinį tinklą vadina „Snapchat“ vyresniesiems.

Tinklaraštininkas tvirtina, kad „ir prisijungimas, ir dizainas yra puikūs, gražūs. Tinklo inovacija – „magiški žodžiai“, – rašė jis, apibūdindamas kodus, kurie leidžia su draugais pasidalinti telefone turima informacija. Tarkime, kodas „battery“ (iš angl. k. baterija) pasidalins su pašnekovu jūsų baterijos statusu. Naudojantis kodu, prie pokalbių galima pridėti GIF paveikslėlius, šaukinius (Shout) ar parodyti buvimo vietą (Here). Tarp pasirinkimų yra ir paieškos funkcija.

„Panašu, kad ši programėlė yra įkvėpta „Snapchat“: nėra viešo naujienų srauto, o norint matyti draugų profilius, reikia keliauti per žmonių asmeninius profilius. Taip pat nėra rodomas pasekėjų ar skatinančių paspaudimų skaičius“, – vardijo tinklų panašumus tinklaraštininkas ir pridūrė, kad visi jie leidžia tvirtinti, kad „Peach“ yra naujasis „Snapchat“ konkurentas.

L. Le Meuro nuomone, „šis socialinis tinklas skirtas vyresniems žmonėms, nes naudojimasis juo paprastesnis, o vartojimo sąsaja yra panaši į priprastą į „iMessage“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)