Tiesa, savo pranašumą „Sony“ įrodė ne pademonstruodama, kokių fantastiškų žaidimų pasiūlys kartu su naujuoju kompiuteriu – visas jų pranašumas atsiskleidė atsakinėjant į paprastus visuomenei svarbius klausimus, rašo cnet.com.

Kelias pastarąsias savaites „Microsoft“ pavadinimas buvo dažnai minimas spaudoje, bet tik retu atveju kontekstas buvo teigiamas: ši bendrovė dažniausiai buvo kritikuojama dėl nepalankios naudotų žaidimų perpardavimo politikos, dėl reikalavimo, kad, norint žaisti, „Xbox One“ bent kartą per parą turės prisijungti prie interneto (tai yra labai nemalonus reikalavimas nuolatinio interneto ryšio neturintiems žaidėjams).

"PlayStation 4" pristatymas
Pirmasis smūgis konkurentams teko nuo „Sony Computer Entertainment“ JAV padalinio generalinis direktorius Jackas Trettonas – jis aiškiai ir garsiai pareiškė: „Netaikysime jokių apribojimų naudotiems žaidimams. Kompiuteris nereikalaus registruotis internetu. Kompiuteris nesiliaus veikęs jei parą neprisijungsite prie pasaulinio tinklo“.

Antrą smūgį tvojo „Sony Computer Entertainment“ prezidentas ir visos grupės generalinis direktorius Andy House'as – jis atskleidė, kad jų rengiamas techniniais parametrais pažangesnis kompiuteris kainuos net 100 dolerių pigiau nei „Xbox One“ - 399 dolerius JAV rinkoje. Deja, Europos rinką jis pasieks pabrangęs iki 399 eurų.

Tuo tarpu naujajam kompiuteriui ruošiamų žaidimų rinkinys nebuvo toks puikus, nors ir toli gražu ne skurdus. Nemaža dalis šių žaidimų buvo parodyti jau pirmojo anonso vasario mėnesį metu. Parodoje E3 žaidimų gerbėjai galėjo pamatyti, kad „PlayStation 4“ kompiuteriui kuriami „Killzone Shadowfall“, „Final Fantasy 15“, „Kingdom Hearts“, visiškai naujas „The Order 1886“, kurio veiksmas vyksta XIX a., tačiau priešai naikinami futuristiškais ginklais.

"PlayStation 4" pristatymas
Žaidime „Arkham Asylum“ pasirinkusieji „Sony“ kompiuterius galės pasipuošti vienu iš dviejų išskirtinių tik šios sistemos naudotojams skirtu kostiumu, žaidime „Watchdog“ suteikiama valanda išskirtinio papildomo turinio, klasikinio filmo „Mad Max“ motyvais kuriamame žaidime - ypatingas „išlikimo rinkinys“

„Sony“, šiai sistemai iš viso jau kuriama 140 žaidimų – 100 jų bus išleisti dar pirmaisiais metais po kompiuterio išleidimo, o 40 žaidimų bus su turiniu, skirtu tik „PlayStation 4“ gerbėjams.

Pabaigai - labai trumpa, bet kandi instrukcija, demonstruojanti, kokiu būdu bus dalinamasi naudotais „PlayStation 4“ žaidimais:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)