Per telekonferenciją, kurioje „Apple“ paskelbė, kad jos ketvirčio pelnas siekė 4,31 mlrd. dolerių (10,7 mlrd. Lt), Steve‘as Jobsas penkias minutes išsijuosęs kritikavo konkurentų kompanijas, operacines sistemas ir platformas.

Jis pasakė, kad „Google Android“ platforma yra neišbaigta ir ne tokia atvira, kaip skelbiama. Jis taip pat pasakė, kad planšetinių kompiuterių su mažesniais 18 cm ekranais vos pasirodžiusių laukia žlugimas.

„Google“ apibūdina „Android“ platformą kaip atvirą, o iOS ir „iPhone“ – kaip uždaras“, – sako S. Jobsas. – Mes manome, kad taip teigti nesąžininga, tai iškreipia tikrąjį mūsų požiūrių skirtumą. „Android“ platforma yra labai fragmentiška. HTC ir „Motorola“ įdiegia patentuotas vartotojų sąsajas, kurios skiriasi, tad vartotojams tenka viską aiškintis iš naujo, skirtingai nuo „iPhone“.”

Tad S. Jobso nuomone, neišbaigta „Android“ platforma yra „bauginantis iššūkis“ vartotojams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją