Vienu metu, žiūrovams nusiėmus virtualios realybės akinius, prieš save jie išvydo ne ką kitą – o feisbuko įkūrėją Marką Zuckerbergą.

Savo pasirodymu jis susirinko visą dėmesį, turėjusį tekti naujiesiems „Samsung“ įrenginiams.

Pristatydamas virtualios realybės akinius, jų galimybes, raišką ir panaudojimo būdus, sąsają su feisbuku, jis nepraleido progos darkart paminėti savo neseniai gimusios dukros: kaip esą jo mama užrašė datą, kada mažasis Markas pradėjo vaikščioti, taip jis nori nufilmuoti savo mažojo aukso pirmuosius žingsnius. Nufilmuoti ne bet kaip, o 360 laipsnių kampu.

Pristatyme dalyvavę žurnalistai ir fotožurnalistai, iškart puolė prie feisbuko vadovo, kurį tikėjosi pamatyti tik „Mobile World Congress 2016“ metu ir ėmė jį fotografuoti. Naujienų agentūros pateikė beveik tiek pat M. Zuckerbergo nuotraukų, kiek jų buvo pateikta iš „Galaxy S7“ išmaniųjų telefonų serijos pristatymo.

Panašu, kad naujieji „Samsung“ prietaisai ir kompanijos partnerystė su „Facebook“ buvo nustelbta feisbuko vadovo pasirodymo.

DELFI jau rašė apie naujųjų nepaskandinamų Samsung telefonų pristatymą, apie kurį galite paskaityti čia.

Sekite su DELFI karščiausias naujienas tiesiai iš Barselonoje vykstančio Mobile World Congress 2016!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)