DELFI patikrino: „Netflix“ paslauga jau veikia ir Lietuvoje. Pirmą mėnesį kompanija siūlo išbandyti paslaugą nemokamai, o vėliau mėnesinis abonementas kainuos nuo 7,99 euro. Tai – mėnesinis mokestis už vieno ekrano standartinės rezoliucijos filmų ir televizijos laidų peržiūras. Norint filmus žiūrėti keliose vietose namuose ar aukštesne raiška, mėnesinis mokestis bus dviem eurais didesnis – 9,99 euro. Už 11,99 euro filmus bus galima žiūrėti keturiuose ekranuose ir pasirinkti dar aukštesnę kokybę.

Šios kompanijos atėjimas į Lietuvą reiškia, kad paslaugą užsisakę lietuviai galės nebrangiai ir patogiai bei legaliai žiūrėti kino filmus bei televizijos serialus.

Apie savo planus išplėsti paslaugos teikimo geografiją, kompanija pranešė technologijų parodoje „CES 2016”.

Apie pirmuosius planus veikti visoje Europoje kompanijos „Netflix“ viceprezidentas Joris Eversas buvo užsiminęs dar praėjusių metų kovą, dalyvaudamas Vokietijoje vykusiame „Panasonic“ produktų pristatymo renginyje.

Kompanijos atstovai planuoja, kad naujose rinkose jie turės 70 mln. vartotojų. Iš viso kompanijos „Netflix“ paslaugas galima užsisakyti 190 šalių visame pasaulyje.

Netflix now streaming worldwide

Storytelling is global... and now, so are we. Hello world!Posted by Netflix on 2016 m. sausio 6 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (580)