Laikrodis, kuris tikriausiai bus pavadintas „Galaxy Altius“ jau buvo sušmėžavęs gandus mėgstančios pasaulio žiniasklaidos puslapiuose, tačiau tai yra pirmas oficialus „Samsung“ aukšto lygio vadovo pateiktas patvirtinimas. Tiesa, Y. Hee daugiau jokių detalių nepateikė, rašo theverge.com.

„Samsung“ dėvimų elektroninių įrenginių rinkoje jau atliko ne vieną bandymą, tačiau iki šiol sėkmės nesusilaukė. 1999 metais bendrovė išleido pirmą ant riešo segimą laikrodį SPH-WP10, o 2009 metais buvo sukurtas 450 eurų kainavęs S91110 modelis – su lietimui jautriu ekranu ir „Bluetooth“ jungtimi.

Tačiau subrendus „Android“ platformai ir padidėjus susidomėjimui šiuo segmentu, Pietų Korėjos bendrovė ketina dar kartą išbandyti savo jėgas išmaniųjų telefonų srityje. Y. Hee, svarbiausia – sukurti kažką tokio, kas žmonėms būtų reikšminga.

Prieš mėnesį jau skelbėme apie tai, kad JAV bendrovė „Apple“ jau tikriausiai bando savo išmanųjį laikrodį „iWatch“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)