Kaip ir anksčiau pristatytame 7 colių (17,8 cm) ekrano įstrižainės modelyje, naujajame „Galaxy Tab 3“ gausu įvairių funkcijų, leidžiančių peržiūrėti vaizdo turinį, jį kokybiškai fiksuoti, dalintis.

Kompiuteryje įdiegta „Samsung“ technologija „Skaitymo režimas“, kuri pritaiko ekrano nustatymus ir parenka tinkamą apšvietimą bei ryškumą, todėl skaityti patogu net prastomis apšvietimo sąlygomis, rašoma pranešime spaudai.

Dėl „Samsung“ technologijų „Sound Alive“ ir „Dolby Surround Effect“ garsas yra tolygus, atkuriamas tiksliai ir tikroviškai, dialogai vaizdo įrašuose skamba aiškiai. Mygtukai, įrengti korpuso apatinėje dalyje, leidžia patogiai naršyti kompiuterio meniu, lyg naudojant išmanųjį telefoną.

Naujajame planšetiniame kompiuteryje yra didelė dalis funkcijų, kurias P. Korėjos bendrovė diegia ir į kitus savo įrenginius - „S Translator“ yra šnekos ir teksto vertimo sistema, pažįstanti 9 kalbas, „S Travel“ informuos apie patraukliausius kelionių tikslus, „Group Play“ suteiks galimybę žaisti įvairius žaidimus su draugais.

Įrenginio 3G ryšys veiks 850, 900, 1900, 2100 MHz ažnių juostose, 4 G ryšys - 800, 850, 900, 1800, 2100, 2600 MHz dažnių juostose. Kompiuteryje bus 2 branduolių 1,5 GHz dažnio procesorius, 1280 x 800 taškų raiškos ekranas (taškų tankis – 189 PPI). Galinėje kompiuterio sienelėje bus 5 MP raiškos kamera, priekinėje – 1,3 MP kamera. Taip pat kompiuteryje bus pozicijos nustatymo imtuvas, galintis veikti ir GPS, ir GLONASS sistemose.

Bus siūlomi du kompiuterio variantai su skirtingais vidinės atminties kiekiais: 16 GB (vartotojui prieinami apie 11,26 GB) ir 32 GB (vartotojui prieinami apie 26,16 GB), be to, yra lizdas „microSD“ kortelei. Darbinės atminties kiekis – 1,5 GB. Akumuliatoriaus talpa – 4450 mAh. Svoris 0 314 gramų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)