„Samsung“ taip pat nusprendė, kad pristatymo renginys bus organizuojamas Niujorke ir pasidalino detalėmis apie tiesioginės transliacijos stebėjimą.

Telefonas bus pristatytas „Samsung Galaxy Unpacked“ renginyje, kuris vyks Niujorke.

Nors „Samsung“ ir nepatvirtino, kiek modelių sudarys „Galaxy Note 10“ seriją, galima gana drąsiai teigti, kad bus pristatyti du variantai su skirtingais parametrais. Vienas iš jų bus paprastas „Galaxy Note 10“ modelis, o kitas bus didesnis su geresniais parametrais. Manoma, kad jis vadinsis „Galaxy Note 10 Plus“.

Anksčiau buvo pranešama, kad brangesnio modelio pavadinimas bus „Galaxy Note 10 Pro“, tačiau neseniai paviešintos nuotraukos patvirtino, kad taip nebus. Tikimasi, kad „Plus“ modelis naudos didžiulį 6.75 colių Super AMOLED ekraną, o mažesnysis variantas turės 6.3 colių ekraną.

„Samsung“ galimai pirmą kartą pristatys trijų pakopų kintamosios diafragmos rėžimą. Kartu su ToF jutikliais, ši funkcija ženkliai patobulins portreto rėžimo nuotraukas ir papildomos realybės galimybes. Manoma, kad „S-Pen“ rašiklis, kuris bus suderinamas su abiem „Note 10“ variantais, taip pat turėtų sulaukti daugiau patobulinimų, lyginant su „Note 9“ rašikliu.

„Samsung Galaxy Note 10 Plus“ galimai naudos galingesnį ir efektyvesnį „Exynos 9825“ čipsetą. „Exynos 9825“ turėtų būti pagamintas pažengusiu 7 nm EUV metodu. Galima tikėtis, kad „Note 10 Plus“ sulauks keturgubos kameros sistemos, o pigesnysis „Note 10“ modelis turėtų tenkintis trejais galinės kameros objektyvais.