Toks pareiškimas sukėlė nemažai kalbų, kadangi dauguma tikėjosi, jog telefonas patirs nesėkmę dėl savo prasto patvarumo.

Po vakar pateiktos Shon statistikos Korėjos spauda pranešė, jog kitas „Samsung“ atstovas paneigė šį pardavimų skaičių.

„Samsung Electronics“ paneigė korporacinio prezidento pateiktą pardavimų statistiką.
„Samsung“ atstovas naujienų agentūrai „Yonhap“ paneigė Sohn pareiškimą, kad kompanija pardavė vieną milijoną „Galaxy Fold“ vienetų. Remiantis detalėmis, „Samsung“ atstovas naujienų agentūrai pranešė, jog korporacinis prezidentas sumaišė skaičius ir vietoje pardavimų skaičiaus paskelbė norimų parduoti vienetų kiekį.

Korėjos spauda spalio mėnesį pranešė, kad „Samsung“ pardavė 500,000 „Galaxy Fold“ vienetų nuo pasirodymo pradžios, taigi, jeigu tikėtume vakar pasidalintais duomenimis, tai reikštų, jog „Samsung“ padvigubino savo pardavimų skaičių vos per mėnesį. Tai skamba labai neįtikinamai, žinant su kokiomis patvarumo problemomis susidūrė šis prietaisas. „Samsung“ taip pat pripažino, kad telefonas buvo išleistas per anksti.

„Galaxy Fold“ nėra vienintelis „Samsung“ prietaisas, šiemet susidūręs su tam tikromis problemomis. Spalio mėnesį su gedimais susidūrė kompanijos flagmanų pirštų antspaudų skaitytuvai. Vartotojai pranešė, kad pirštų antspaudai nebuvo atpažįstami, įmontavus gelinius ekranų apsauginius dėklus. Dėl šios priežasties vartotojai negalėjo atlikti bankinių pavedimų iš savo telefono. „Samsung“ šią problemą ištaisė po programinės įrangos atnaujinimo.

Analitikai iš Korėjos apskaičiavo, kad „Samsung“ kitais metais parduos bent 6 milijonus lankstomų telefonų, o dar kitais metais pardavimų skaičius turėtų pasiekti net 20 milijonų. „Samsung“ taip pat rinkoje įgavo pranašumą su 5G ryšį palaikančiais telefonais. Kadangi 5G tinklai vis labiau plinta, „Samsung“, kaip ir kiti gamintojai, pristatys vidutinio pajėgumo telefonus, palaikančius naujos kartos ryšį.