Atnaujinta „Precision“ darbo stočių serija („Tower“ ir „Rack“ modeliai), leidžia profesionalams kurti virtualios realybės (VR) turinį inžinerijos, mokslo, energetikos ir pramogų srityse.

Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad bendradarbiaudama su techninės ir programinės įrangos kūrėjais, „Dell“ pristatė atnaujintas „Precision“ modelio darbo stotis (angl. workstations), kurios yra optimizuotos darbui su virtualios realybės (VR) turiniu bei palaiko profesionalams skirtą, trečių šalių sukurtą, programinę įrangą. „Dell“ atnaujintos „Tower“ darbo stotys atitinka profesionalių kūrėjų poreikius: didesnis našumas, patobulinta grafika ir įrenginio atmintis suteiks daugiau spartos, kuriant VR turinį.

DELL Precision

„Precision“ serijos modeliai jau daugelį metų leidžia pasinaudoti skaičiavimų galia tokiose srityse kaip trimatės vaizdo projekcijos, modeliavimo ir karo pramonei skirta programine įranga. Naujos kartos VR sprendimai suteikia galimybę didesniam vartotojų skaičiui pasinerti į virtualią realybę“, – teigė „Dell Precision“ darbo stočių padalinio vykdomasis direktorius ir generalinis vadovas Rahul Tikoo, pabrėžiantis, kad VR panaudojimo galimybės yra beribės.

Nauji „Precision Tower“ 5810, 7810 ir 7910 modeliai, taip pat ir „Rack 7910“, komplektuojami su naujais „Intel Broadwell EP“ procesoriais, turinčiais daugiau branduolių bei pasižyminčiais didesniu našumu daugialypėje terpėje – visa tai pravers profesionalams, dirbantiems su modeliavimu, analizėmis ir skaičiavimais.

Tarp atnaujinimų – ir naujos kartos profesionalios AMD ir NVIDIA vaizdo plokštės, „Precision Ultra-Speed PCIe“ kietieji diskai, pasižymintys iki 4 kartų didesne sparta nei tradiciniai SATA SSD kietieji diskai1, bei iki 1 TB DDR4 operatyvios atminties2, veikiančios 2400 MHz sparta.

Nauji patobulinimai taip pat apima išskirtines „Dell“ technologijas, pavyzdžiui, patentuota „Reliable Memory Technology“, „Dell Intel CAS-W“ spartinančios atminties produktyvumo padidinimas, naudojant programinės įrangos galimybes. Maksimaliam produktyvumo lygiui pasiekti naudojama ir atnaujinta speciali „Dell Precision Optimiser“ programinė įranga, kuri automatiškai optimizuoja kompiuterio produktyvumą taip, kad kiekvienoje iš 22 profesionalams skirtų programų sistema veiktų maksimalia sparta.

Kartu su padidėjusia sparta, „Dell Precision“ darbo stotyse bus ir nauja aušinimo sistema, kuri triukšmo lygį leis sumažinti iki 38 proc.3

Su atnaujintais „Precision“ modeliais siekiama patenkinti nuolat augantį profesionalų poreikį maksimaliai spartai ir patikimumui VR turinio kūrimo metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)