Filmų „Perl Harboras“, „Armagedonas“ ir „Transformerių“ serijos režisierius, sutikęs pagelbėti pristatyti naujausius „Samsung“ televizorius, vos išėjęs ant scenos leptelėjo kelis žodžius, kurie išmušė iš vėžių suflerius. Šie nebesusivokė, kurią iš anksto surašyto dialogo dalį reikia rodyti scenoje esantiems žmonėms, o M. Bay savo ruožtu nebesugalvojo ką sakyti be suflerių pagalbos ir... nuleidęs galvą pabėgo nuo scenos.

Vėliau jis savo tinklaraštyje rašė: „Nieko sau! Prisidariau gėdos parodoje CES – turėjau papasakoti apie tuos nuostabius UHD raiškos 105 colių įstrižainės lenkto ekrano „Samsung“ televizorius. Retai kada leidžiu sau reklamuoti kokius nors produktus, bet šis buvo tiesiog pasakiškas. Taip susijaudinau, kad peršokau vykdomojo viceprezidento įžanginę eilutę, o tuomet pasimetė sufleris. Jis per tekstą pradėjo šokinėti aukštyn ir žemyn. Ir tada aš pabėgau iš scenos. Tikriausiai kalbėjimas „gyvai“ ne man“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)