Dėl vakar vakare Nicoje įvykdyto išpuolio, visi mobiliojo ir fiksuotojo ryšio skambučiai bei SMS iš „Omnitel“ ir „Teo“ tinklų į Prancūziją ir iš Prancūzijos į Lietuvą nuo liepos 14 d. 22 val. iki liepos 17 d. 24 val. yra neapmokestinami.

Tele2“ pranešė kompensuosiantys skambučius ir SMS visiems, kas iš Prancūzijoje esančių lietuviškų „Tele2“ numerių skambina į Lietuvą ar priima skambutį iš Lietuvos. Kompensacijos galios visiems klientams, įskaitant ir išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ vartotojus. Kompensacijos bus taikomos už skambučius ir žinutes nuo liepos 15 d. vidurnakčio iki savaitės pabaigos – liepos 17 d. 24.00 val. Šių paslaugų kaina bus išskaičiuota iš artimiausios sąskaitos.

Bitė Lietuva“ skelbia, kad skambučius ir SMS į Lietuvą kompensuos liepos 14 d. 22 val. – liepos 15 d. 24 val.

Reikia atkreipti dėmesį, kad „Omnitel“ ir „Teo“ tinklai neapmokestins skambučių ir SMS iš ir į Prancūziją, o „Tele2“ ir „Bitė Lietuva“ – iš Prancūzijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)