„Džiaugiamės galėdami suvienyti jėgas ir nuo šio rugsėjo pristatyti integraciją TAMO dienyne, kuri leis pradinukams pažinti įvairiausias temas, skatinančias jų smalsumą ir tobulėjimą“, – teigė „Pradinukams.lt“ įkūrėjas Julius Pauliukevičius.

Mokslo metų pradžios proga TAMO elektroninis dienynas ir „Pradinukams.lt“ pradinių klasių moksleiviams dovanoja keturis nemokamus edukacinius leidinius, skirtus 1–4 klasių moksleiviams. Pirmokai ras leidinį „Vabzdžiai“, antrokai – „Žmogaus kūnas“, trečiokai – „Viduramžiai“, o ketvirtokai – „Geografiniai atradimai“.

„Pastebime, kad vis daugiau tėvų nori ne tik stebėti savo vaiko ugdymo procesą, bet ir tapti jo dalimi. Todėl jie dažnai ieško įdomių, netikėtų užduočių savo vaikams, kurios skatintų jų kūrybiškumą ir pažinimo džiaugsmą. Bendra iniciatyva su „Pradinukams.lt“ leis tėvams nebeieškoti kokybiškų užduočių internete, o jas pasiekti pažįstamoje ir naudojamoje aplinkoje – TAMO elektroniniame dienyne“, – apie bendrą projektą pasakojo TAMO grupės Strategijos ir verslo vystymo vadovas Mindaugas Mizaras.

TAMO elektroninį dienyną naudojantys tėvai, kurių vaikai mokosi 1–4 klasėse, galės pasirinkti ir spalvotą arba nespalvotą leidinio versiją, kurią patys mokiniai galės nuspalvinti, spręsdami įdomias bei nuotaikingas užduotis.

TAMO grupė – tai didžiausia ir sparčiausiai auganti Lietuvos e. švietimo produktų įmonė, vystanti novatoriškus ir efektyvius skaitmeninius mokyklos valdymo ir mokymo(si) įrankius mokytojams ir mokiniams.

Pradinukams.lt – tai edukaciniai leidiniai 1–4 klasių moksleiviams, sulaukę pripažinimo švietimo bendruomenėje. Iki šiol yra išleista apie 100 leidinių, kuriais kiekvieną mėnesį naudojasi daugiau nei 5000 pradinukų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją