Primename, kad G. Nausėda sakė kalbą, bažnyčioje buvusi moteris iškėlė plakatą su užrašu „Nausėda yra homofobas“.

Po šio incidento internautai pastebėjo dar vieną akibrokštą – šį kartą pasidarbavo programišiai. Interneto naršyklėje įvedus svetainės adresą homofobas.lt, šis nuveda į prezidentūros oficialią svetainę www.lrp.lt.

Programišiai iškrėtė pokštą prezidentūrai

Apie šį incidentą prezidentūros atstovai kol kas jokios oficialios informacijos nepateikė.

Sutapimas ar ne, bet netrukus po programišių pokšto su prezidentūros puslapiu, Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarija feisbuke pasidalijo darbo skelbimu, jog ieškomas IT specialistas.

Prezidentūra ieško IT specialisto

Šį atvejį su prezidentūros internetine svetaine aprašė ir žinomi asmenys Lietuvoje. „Šitam reiškiniui jau reiks kažkokio pavadinimo, nes nu pabandykite dabar nueiti homofobas.lt. Šįkart saugu, galite ir darbe“, – teigė Paulius Ambrazevičius.

Šia žinute žinomas komikas priminė atvejį, kuomet Seimo nario Dainiaus Kepenio asmeninė svetainė buvo nukreipta į pornografinio pobūdžio turinio svetainę.

Interneto svetainių registre domreg.lt pateikiama informacija, jog homofobas.lt yra registruotas rugsėjo 24 dieną, savininkas yra fizinis asmuo, kuris nenurodomas. Adresas registruotas per paslaugų tiekėją „Interneto vizija“.

Programišiai iškrėtė pokštą prezidentūrai

Primename, kad JAV viešinčio G. Nausėdos kalbą bažnyčioje įamžino ten buvę žmonės. Šiuo vaizdo įrašu, kuriame matyti iškeltas plakatas „Nausėda yra homofobas“ feisbuke pasidalijo Andrius Tapinas.

Delfi kreipėsi į prezidentūrą dėl šios situacijos paaiškinimo. Gavę atsakymus, papildysime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (654)