Tačiau daug mažiau nuolatinių šio socialinio tinklo vartotojų žino, kad Jungtinių Amerikos valstijų (JAV) Kalifornijos kompanija turi ir antrą puslapį, kurį galima naudoti pokalbiams su savo draugais.

Jei naudojatės pokalbių langu pagrindiniame feisbuko puslapyje, aplink jus – daug reklamos, draugų ir verslo publikuojamų nuotraukų, nuorodų, žodinių žinučių ir kito turinio, kuris kartais erzina ir nukreipia dėmesį nuo bendravimo.

Taigi atėjo laikas uždaryti www.facebook.com ir savo naršyklėje suvesti štai šį adresą: www.messenger.com.

Puslapis švarus, nes jame matomos tik jūsų draugų rašytos žinutės, paskutiniai pokalbiai. Taip pat jame galima „pritildyti“ pranešimus apie naujas žinutes, pamatyti paskutines nuotraukas, kuriomis dalijotės, yra tiesioginės nuorodos į jūsų draugų asmeninius profilius socialiniame tinkle.

Be to, pokalbių langas naršyklėje toks baltas ir paprastas, kad netgi neatrodo kaip feisbukas. Taigi jei didžiąją dalį dienos sėdite prie kompiuterio, tai gali tapti daug patogesniu susirašinėjimo įrankiu nei „Facebook Messenger“ programėlė telefone.

Tai yra žinučių siuntimo puslapis, kuris labai panašus į „Facebook Messenger“ programėlę telefone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)