Kompanija teigia pirmoji ištyrusi tokio stiklo pritaikymą išmaniuosiuose telefonuose ir taip tikisi pakeisti telefonų rinkos standartus, rašoma pranešime spaudai.

„OnePlus Concept One“ telefone naudojamas elektrochrominis stiklas, kuris elektroniniu būdu gali būti nuspalvinamas. Stikle esančios organinės dalelės, veikiamos elektrinio laukio, gali atkurti įvairiausias spalvas ir atspalvius. Taip už stiklinio telefono korpuso paslepiami galinės kameros objektyvai, kurie vėl tampa matomi tik tada, kai yra naudojami.

Taikant kitokią įtampą, šviesos pralaidumo savybės pasikeičia ir stiklas gali nuolat keistis iš permatomo į skaidrų. Tokia technologija jau naudojama aviacijos ir aukščiausios klasės automobilių pramonėje. Ji reikalinga, siekiant sumažinti akinimą, pavyzdžiui, lėktuvo „Boeing 787s“ ir „McLaren 720s“ languose.

Naujasis „OnePlus Concept One“ žiniasklaidai ir vartotojams gyvai bus pristatytas sausio 7–10 dienomis didžiausioje pasaulyje elektronikos parodoje „CES 2020“, Las Vegase. Joje lankytojai turės galimybę ne tik įsigyti naująjį „OnePlus Concept One“ demonstracinį modelį, bet ir susipažins su „OnePlus“ technologiniais sprendimais, kai tarpusavyje bus lyginami 60 Hz ir 90 Hz atsinaujinimo dažnio ekranai bei demonstruojamas „OnePlus Piano“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)